Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda sevgilisi Alper Rende ile bir oyun oynayan ünlü Youtuber oyunun sonunda birisi 100 TL ile tatil yaparken biri 10.000 TL ile tatil yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda sevgilisi Alper Rende ile bir oyun oynayan ünlü Youtuber oyunun sonunda birisi 100 TL ile tatil yaparken biri 10.000 TL ile tatil yaptı. Son dönemde yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Betül Çakmak, yayınladığı videosunda sevgilisi Alper Rende ile bir oyun oynayan ünlü Youtuber oyunun sonunda birisi 100 TL ile tatil yaparken biri 10.000 TL ile tatil yaptı. 

 

Yayınladığı videosunda sevgilisi Alper Rende ile bir oyun oynayan ünlü Youtuber oyunun sonunda birisi 100 TL ile tatil yaparken biri 10.000 TL ile tatil yapan ünlü Youtuber, tatilde yaşadıklarını detayları ile anlattı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Betül Çakmak'ın o içeriğinin detayları..