Aleyna Tilki'ye göre ilişkide yaş farkı önemli mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarını tekrar yalanlarken, ilişkide yaş farkı önemli sorusuna yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki'ye göre ilişkide yaş farkı önemli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki'ye göre ilişkide yaş farkı önemli mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarını tekrar yalanlarken, ilişkide yaş farkı önemli sorusuna yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarını tekrar yalanlarken, ilişkide yaş farkı önemli sorusuna yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki'ye göre ilişkide yaş farkı önemli mi? Cevaplar haberimizde..

 

 

Aleyna Tilki'ye göre ilişkide yaş farkı önemli mi?

 

Nişantaşı'nda objektiflere takılan Aleyna Tilki (21), kendisinden 30 yaş büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuşurken, "İlişkide yaş farkı önemli mi?" sorusunu da cevapladı. Tilki, "Haldun benim altı yıldır arkadaşım. Sürekli fotoğraflarımızı paylaşıyoruz zaten. Türkiye'de sanat vizyonu en geniş olan insanlardan biri. Onunla beraber çok güzel bir iş yapacağız. O benim arkadaşım" şeklinde konuştu. "İlişkide yaş farkı sizin için önemli mi?" sorusunu ise Tilki, "Tabii ki kendi yaşıma yakın olan insanlarla ilişki kurmak isterim. Ama büyük de konuşmamak lazım. Şu an öyle bir şey yok, mümkün de değil yani. Hayatımda da kimse yok" şeklinde yanıtladı.