Banu Parlak ilk olarak sosyal medyada aracında çektiği şarkı videoları ile tanınmıştı. Çok geçmeden sesinin güzel olduğunu düşünüp Narin Yarim adlı eseri yeniden coverladı ve beklemediği bi ilgiyle karşılaştı. Ardından Yana Yana, Dik Yokuş, Aman ve Canın Sağolsun gibi eserler çıkardı fakat bir anda geri çekildi müzik ve sanat sektörünü kaldıramadı. 

 

Haber: Efecin

 

Banu Parlak ilk olarak sosyal medyada aracında çektiği şarkı videoları ile tanınmıştı. Çok geçmeden sesinin güzel olduğunu düşünüp Narin Yarim adlı eseri yeniden coverladı ve beklemediği bi ilgiyle karşılaştı. Ardından Yana Yana, Dik Yokuş, Aman ve Canın Sağolsun gibi eserler çıkardı fakat bir anda geri çekildi müzik ve sanat sektörünü kaldıramadı .

 

Tabii o süreçte de güzellik salonu olan Neslim Güngen'in öğrencisi olan ve bir çok şeyi ondan öğrenen Dilan Polat büyümeye başladı; Banu Parlak da onun yanına sızıp arkadaş oldu. Bunun sebebi de  güzellik sektörüne atılma hayaliydi.  Bu hayali gerçekleştirmek için elinden geleni yaptı.

 

O süreçte sürekli kavgalar ile reyting arttırmaya başladı. Ortadaki sorun tam olarak hasetlik ve kıskançlıktı.Tabi ki olmaması gereken derece de bir hırsda vardı. En son büyük bir kavga edip bağlantıyı kopardılar Banu parlak yine ticari reklamını Dilan Polat üzerinden sürdürdü o süreçte videolar ve deliller sosyal medyada dahi mevcut.

 

En son  reyting iddası ise Dilan Polat 'ın Banu Parlak'ı vurdurmak istemesi ve onu vuramaması başka çocuklu adamı vurması o kadar saçma bi iftira ki sosyal medya günlerdir ikiye bölündü ve gerçeği merak etti. Üstelik Seyhan Soylu tarafından söylenen iddialarda cabası ama hiç biri bir delile sahip değil Aslı astarı yok ve sözde ayağı vurulan adam videoda sözde ayağı vuruluyor ama dakikalarca sekmeden düşüyor videonun kenarında hâlâ ayakta ardından hastaneye düşüyor seyhan soylu gidiyo Banu parlak 'a kurulan bi pusuda niçin önce Banu Parlak değil de sisi lakaplı Seyhan Soylu gidiyor bu olanlar da tüm Türkiye'yi düşündürüyor ve Banu Parlak'ın söylemleri çürüyor .