Burcu Özberk İlhan Şen ile aşk iddiaları için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, yılbaşına Kıbrıs'ta Ebru Gündeş ile girerken, Aşk Mantık İntikam dizisinden partneri İlhan Şen ile çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Peki Burcu Özberk İlhan Şen ile aşk iddiaları için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burcu Özberk, yılbaşına Kıbrıs'ta Ebru Gündeş ile girerken, Aşk Mantık İntikam dizisinden partneri İlhan Şen ile çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk, yılbaşına Kıbrıs'ta Ebru Gündeş ile girerken, Aşk Mantık İntikam dizisinden partneri İlhan Şen ile çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. 

 

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızı Burcu Özberk yeni yıla Kıbrıs Conconde Otel’de Ebru Gündeş’i dinleyerek merhaba dedi. Sagaza imzalı iddialı bir kıyafet tercih eden Burcu Özberk, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, “ 2021 yılı benim için çok güzel geçti 2022 yılına da büyük enerji ve büyük hayallerle giricem” dedi. Partneri İlhan şen ile çıkan aşk dedikoduları için ise “ Sevdiklerimiz bizim eski fotoğraflarımızı shop yapmış sonra da onu gerçek zannetmişler. O yüzden haber olmuş ama hayatımda birisi olursa bir ilişki yaşarsam gizlenerek yaşamam” dedi . Son olarak geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahneye çıkan güzel oyuncu bana bir tek Ebru gündeş dönmedi ama bugün onu dinleyerek yeni yıla girmek çok güzel” dedi.