Çağla Şıkel doğum günü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, yaptığı açıklamada doğum günü için duygusal sözler söyledi. Peki Çağla Şıkel doğum günü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Çağla Şıkel doğum günü için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, yaptığı açıklamada doğum günü için duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, yaptığı açıklamada doğum günü için duygusal sözler söyledi. Peki Çağla Şıkel doğum günü için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Çağla Şıkel doğum günü için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, yaptığı açıklamada doğum günü için duygusal sözler söyledi.  43 yaşına giren 2 çocuk annesi Çağla Şıkel doğum gününü paylaştığı bu kareyle kutladı. Şikel paylaşımında ''43 yıldır şunu öğrendim Kimseden bir şey beklemeden, başkasıyla kendini her anlamda yarıştırmadan, kimseye tutunmadan ,kendi hikayenin başrolünde, kendi yolunda, yapabileceğinin her zaman her alanda en iyisini yaparak, bedensel ve ruhsal en güçlü, en iyi halini yaşayarak yürümektir hayat. Seni öyle yaşıyorum şükürler olsun Ve şükürler olsun ki hep iyi insanlarla karşılaştım, herkesi kendim gibi bildim.Hiç kötülük, fesatlık görmedim-bilmedim-duymadım. Çünkü bilirim ki sevgidir her şeyi yoluna koyacak hayatı anlamlı ve yaşanmaya değer kılacak olan. Sizlerin sevginizi derinden hissediyor ve doğum günümü kutlayan herkese kalbimi gönderiyorum herbiriniz iyi ki varsınız " ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;