Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de cildidir. Güzelliğe önem veren kadınlar cilt bakımı için ne kullanmalı?  Evde yapabileceğiniz cilt bakım tüyoları... Cildimize nasıl bakmalıyız? Nelere dikkat etmeliyiz? Cevabı haberimizde...

 
1- Topuklara vazelin: Nasırlı ve kurumuş topuklar için vazelini gece yatmadan sürün ve üzerine çorap giyin.
 
2- Avokado: Çekirdeğini çıkardığınız soyulmuş bir avokadoyu bir kapta ezin ve tüm vücudunuza sürün. 20 dakika bekleyin ve durulayın. Cildiniz yumuşacık oalçaktır.
 
3- Güneşsiz bronzlaşma: Eğer güneşsiz bronzluk için kullandığınız kremler cildinizi leke leke bırakıyorsa üzerine biraz kabartma tozu koyarak keselenmeniz bu durumu gidericektir.
 
4- Bebek yağı: Eğer cildiniz kuruysa gündelik nemlendiricinizin içine birkaç damla bebek yağı ekleyin.
 
5- Sivilcelere dış macunu: Henüz çıkmaya başlayan bir sivilceniz varsa bezelye tanesi kadar bir diş macununu sivilcenin üzerine sürün ve 15 dakika bekleyin. Sonuca inanamayacaksınız.
 
6- Susuz sabun: Kullanmaya kıyamadığınız güzel sabunlarınızı iç çamaşır çekmecenizin içine atın, mis gibi koksun çamaşırlarınız.
 
7- Pişik kremi ile nemlenin: Kuruyan çatlayan topuklarınıza ve dirseklerinize pişik kreminizden bolca sürün.
 
8- Çay poşeti: Eğer cildiniz kırmızı kırmızı olduysa bir yeşil çay poşetini bir iki dakika demlenmeye bırakın ve soğuduğunda yüzünüze press uygulayın. Çayın içeriğindeki antioksidanlar enflamasyonu ortadan kaldıracaktır.
 
9- Yumurta beyazı: Yorgun cildinizi canlandırmak için bir kabın içine yumurtayı sarı ve beyazını ayırarak kırın. Ve beyazını maske olarak yüzünüze sürün. 5 dakika bekleyip durulayın.
 
10- Hassas ciltleri tuvalet kağıdı ile kurutun: Havlu yüzeyi çok sert ise yüzünüzü tuvalet kağıdı ile kurulayabilirsiniz.
 
11- Ayaklarınıza bakım yapın: Yorgun bir günün ardından ayaklarınızı epsom tuzu ile sıcak suya batırın ve nasıl rahatladıklarınız izleyin.
 
12- Yaralara ağız gargarası: Yeni bir yaranız varsa üzerini ağız gargarası ile temizleyebilirsiniz.
 
13- Patates gözler: Şişmiş gözler için soyulmuş çiğ patatesleri gözlerinize üzerine koyun ve 10 dakika bekleyin.