Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Emirgan'daki evinde önceki gün düğün yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Evgar, Emirgan'daki evinde önceki gün düğün yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Demet Evgar, Emirgan'daki evinde önceki gün düğün yaptı.  

 

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre; Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, geçtiğimiz gün Evgar’ın Emirgan’daki evlinde düğün yaptı. Yakın dostları ve ailesinin katıldığı düğünde Evgar ve Babataş çifti, basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladı. Evgar “İkinci kez evleniyoruz, yakın dostlarımız ve ailelerimiz de bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Şimdi de arkadaşlarımız ile eğleneceğiz” dedi. Yedi aylık hamile olan Evgar, doğacak kızları Mavi için yaptıkları ritüelin çok konuşulması üzerine Evgar “Zaten vardı böyle bir gelenek. Çok güzel ve büyülü oldu. Herkese dokunan bir kadın çemberi oldu, tavsiye ediyorum. Hamilelik döneminde de sadece turşu aşermiştim” dedi.