Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Sabri Çelebi ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken, bu paylaşımına Demet Akalın yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Sabri Çelebi ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken, bu paylaşımına Demet Akalın yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Sabri Çelebi ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken, bu paylaşımına Demet Akalın yanıt verdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkes kendi hayatından sorumlu. Kimsenin oturup gecmişini araştırmadım, araştırmam. Kim oldugunu bilemem. Çünkü Ahmet, Mehmet in hayatı veya hataları beni ilgilendirmez..Ben sadece kendi hayatım ve hatalarımdan sorumluyum.. kısacası banane..... Kolay gelsin.." ifadeleirni kullanan ünlü şarkıcıya Demet Akalın yanıt verirken "Abla çikolatalı hurma siyah paketli olandan hadi aşkımmm" dedi. Bu diyalog sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri olurken, kullanıcıların yoğun ilgisini çekti. 

 

İşte o diyalog;