Emre Durak kimdir? Kendini nasıl tanımlıyor? Bugün size Survivor 2019 finalistlerinden Emre Durak ile ilgili yaptığımız keyifli sohbetten kesitleri sunacağım. İşte Emre Durak'ın sorularıma verdiği yanıtlar;

 

 

 

 

Emre Durak Kimdir? Kısaca anlatır mısınız?

 

Emre Durak anın sonsuzluğunda kalmayı başarabilen, deli gibi eğlenen, tüm boyutları ile kendini kucaklayan evreni kucaklayan bir dostumuz! Boş zaman yönetimi yani spor bilimleri rekreasyon öğrencisiyim. Doğa tanrıçamı o kadar çok seviyorum ki yaşam alanlarım hep ormanların yanı, dağların eteği, denizin dibi, gibi yerler! Bu gezegendeki güzel deneyimi her haliyle seviyor, acı tatlı demeden, sonundaki mananın heyecanıyla, her süreci kucaklıyorum. Sizleri de öyle tabii sevgili canlar..

 

 

 

 

Emre’cim  sana göre hayatın anlamı nedir? Var olmak varoluş neyi ifade eder? Senin düşüncen ile..

 

 

 

Harika bir insiyasyon. Kapasitemi arttırmak, ruhumun bakış açısını geliştirmek için, ne de güzel bir fırsat iyi ki gelmeyi seçmişim ve niyetim içimde barındığım enerjiyi tüm kapasitemle kullanabilmek, varolmaktır. Evren gibi sürekli gelişebilmek, değişebilmek, dönüşebilmektir. Bu da ancak öz kaynaktan içimizdeki o dinginlikten düşünerek özü sevgi ve bilinç olan her şeyin düşünce ile var olduğunun farkındalığıyla  kalabilmektir. Bu da tabii sevginin dinliği ile mümkün. Burası harika bir okul! Yaşasın bu hazırlık neden güzel.

 

 

 

 

Varoluş demişken sence senin varoluş hikayen Survivor ile mi başladı? 

 

 

3. Benim varoluş hikayem öyle eskiye dayanıyor ki kelimeler ile anlatamam bir bakıma ancak sürreal eserler ile anlayabildiğim şeylerden biri bu :D Tamam tamam aklınızı karıştırmayacağım varolmaktan kastınızın ne olduğunu anladım. Tabi benim üretme maceram 11 yıl önce YouTube kanalı açmam ve çılgınlıklarımı paylaşmam ile başladı. O gün bu gündür eğlenmek eğlendirmek için salınıyorum.

 

 

 

Survivor sana ne kattı? Neler kattı? Olumlu olumsuz yönleriyle ele alırsak..

 

 

Olumsuz hiçbir şey katmadığını düşünüyorum. Sabrı, iradeyi, minnettarlığı öğretti. Gerçek aşkı yaşattı. Öfke kontrolümü geliştirdi ve en önemlisi onur ile yaşamın, attığın her adımı öz sevgi pusulası ile değerlendirip, atmanın yüceliğini, kıymetini öğretti.

 

 

 

 

Emre’cim şimdilerde napıyorsun? Bize bahseder misin?

 

 

YouTube kanalım üzerinden içerik üretmeye devam ediyorum. Her gün doğadayım ve antrenmanlarımı yapıyorum. Bol bol okuyor ve etrafımdaki güzellikleri gözlemiyorum. Bu güzellikleri öylesine seviyorum ki her an her gönderdiğim sevgi bana geri dönüyor. Kısaca ne yayarsam onu alıyorum.

 

SİZLERE değerli okurlarınız ile beni buluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgi ile kalın güzel canlar!

 

 

 

Röportaj: Efecin (Furkan Efe Cin)