Esra Erol'da Duygu Bakır kimdir? Yaşar Tarman kimdir? Duygu Bakır olayı nedir? Yaşar Tarman olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Yaşar Tarman olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Erol'da Duygu Bakır kimdir? Yaşar Tarman kimdir? Duygu Bakır olayı nedir? Yaşar Tarman olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Duygu Bakır kimdir? Yaşar Tarman kimdir? Duygu Bakır olayı nedir? Yaşar Tarman olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Yaşar Tarman olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Erol'da Duygu Bakır kimdir? Yaşar Tarman kimdir? Duygu Bakır olayı nedir? Yaşar Tarman olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Duygu Bakır kimdir? Yaşar Tarman kimdir? Duygu Bakır olayı nedir? Yaşar Tarman olayı nedir?

 

Esra Erol'da Duygu Bakır kimdir? Yaşar Tarman kimdir? Duygu Bakır olayı nedir? Yaşar Tarman olayı nedir? Duygu Bakır ile Yaşar Tarman 4 yıl önce tanıştılar. Evlilik vaadi ile kandırıldığını söyledi. Dini nikahlı beraberlik yaşadığını ama evlenmediğini söyledi. Konya’dan katılıyor. Çocuklarının sağlık sorunları olduğunu söyledi. Yaşar Tarman’ın hiçbir ihtiyacını karşılamadığını, kendisini tehdit ettiğini söyledi. Dayak yediğini, şiddet gördüğünü ama çocukları olduğu için şikayetçi olmadığını söyledi. Kendisinin 4. kadın olduğunu söyledi. Yaşar Tarman’ın müzisyen olduğunu ve gazinoda çalıştığını söyledi. Yalanın Yaşar Tarman'ın anadili olduğunu söyledi. 3 yıl önce kredi çektirdiğini söyleyen Bakır, Yaşar Tarman'ın kredisini ödemediğini iddia etti. Tanıştıklarında Yaşar Tarman'ın evli olduğunu söyledi. Kendisini arkadaşlarının bu konuda çok uyardığını, çapkınlığı konusunda bir sürü şey söylendiğini söyleyen Duygu Bakır, ama kendisinin bu sözleri dinlemediğini söyledi. 

 

 

Hiç ağza alınmayacak kelimeler kullandı!

 

Duygu Bakır yaptığı açıklamada "Yaşar çocukların babaları olmadığını söylemedi. El kadar bebeğe ağza alınmayacak laflar etti. DNA testi istiyorum. Bu çocuklar benden değil dedi. Ben çcouklarım babalarının soyadını alsın istiyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

Dört çocukla beni ortada bıraktı!

 

Duygu Bakır yaptığı açıklamada "Ben kendime yazık ettim. Bu ayrı. Beni dört çocukla ortada bıraktı. Arıyorum şimdi bir başka kadınla birlikte olmaya başlamış. Kadın bana diyorki biz evlendik mutluyuz. Bizi bir daha rahatsız etme diyor. Kız 23 yaşında bir de. Ben kendime yazık ettim. Bu kız daha çok küçük. Bana da aynı şeyi yaptı. Sen kendine dikkat et inanma buna diyorum. Bana diyor ki ben sana inanmıyorum sen Yaşar ile evliysen bana kanıt getir diyor." ifadelerini kullandı. 

 

 

Ben eskiden sosyal hayatı olan bir insandım beni bitirdi!

 

Duygu Hanım yaptığı açıklamada "Eskiden ben kendi hayatı olan bir insandım. Arkadaşlarım vardı. Bu adam benim hayatıma girdiğinden beri sosyal hayatım sıfıra indi ya benim. Benim bütün arkadaşlarım bu adam yüzünden benimle ilişkilerini kestiler. Ben sokakta kaldım. Bana üvey amcam sahip çıktı. Sen insan mısın ya sen baba değil misin çocuklarına sahip çıksana. Ben çocuklarımın hakkını istiyorum." ifadelerini kullandı. 

 

 

Yaşar Tarman'ın annesi Aysel yaptığı açıklamada "Duygu evliyken oğlumun yanına gelip yuvasını yıktı" ifadelerini kullanırken, Duygu Bakır bunu kabul etmedi. Duygu Bakır yaptığı açıklamada "Madem öyleydi sen neden ses çıkarmıyordun daha önce. Şimdi neden böyle konuşuyorsun" ifadeleriyle duruma tepki gösterdi. Aysel Hanım yaptığı açıklamada "Ben Duygu'ya söyledim. Gitme kızım ben sana da çocuklara da bakarım. Ben evini terk etme dedim. O kendi gitti. Ben ne diyeyim" ifadelerini kullandı. 

 

 

Duygu Bakır yaptığı açıklamada "Yaşar'ın madde bağımlılığı vardı. Benim en büyük yanlışım bu kadının oğlu ile evlilik yapmak. Ben bunu yapmamalıydım" ifadelerini kullandı. Esra Erol "Evlilik değil, dini nikahlı birliktelik" ifadelerini kullandı. Aysel Hanım yaptığı açıklamada "Doğum esnasında ben Duygu'nun yanındaydım." ifadelerini kullandı. 

 

 

Duygu Bakır yaptığı açıklamasında "Madem yanımdaydınız. Siz benim çocuğum hastanedeyken nerdeydiniz? Senin oğlun hangi sorumluluğunu yerine getirdi" ifadelerini kullandı. Duygu Hanım sözlerine devam ederken "Ben buraya hakkımı almaya geldim. Kendimi rezil etmeye çıkmadım. Senin oğlun bir daha hiçbir kadını mağdur edemeyecek" ifadelerini kullandı.