Esra Erol'da İrem Doğan kimdir? Yeliz Doğan kimdir? İrem Doğan olayı nedir? Yeliz Doğan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Yeliz Doğan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da İrem Doğan kimdir? İrem Doğan olayı nedir? Yeliz Doğan kimdir? Yeliz Doğan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da İrem Doğan kimdir? Yeliz Doğan kimdir? İrem Doğan olayı nedir? Yeliz Doğan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Yeliz Doğan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da İrem Doğan kimdir? İrem Doğan olayı nedir? Yeliz Doğan kimdir? Yeliz Doğan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da İrem Doğan kimdir? Yeliz Doğan kimdir? İrem Doğan olayı nedir? Yeliz Doğan olayı nedir?

 

Esra Erol'da İrem Doğan kimdir? Yeliz Doğan kimdir? İrem Doğan olayı nedir? Yeliz Doğan olayı nedir? İrem Doğan Esra Erol’da programına Çanakkale’den katılıyor. Dişçiye gidiyorum diyerek evden çıkan Yeliz Doğan sonrasında bir daha eve gelmedi. İrem Doğan'ın annesi Yeliz Doğan'ı Esra Erol yaptığı açıklamada bulduğunu söylerken, İrem'e annesi Yeliz'in neden evden gittiğini ve parayı nasıl batırdığını kendisinin anlatacağını söyledi. 21 yaşıdaki İrem Doğan 43 yaşındaki annesi Yeliz Doğan'ın yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşadı. 

 

 

Dişçiye çıkıyorum dedi bir daha dönmedi!

 

5 Temmuz 2022'de dişçiye gidiyorum diyip evden çıkan bir daha kendisinden haber alınamayan Yeliz Doğan ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Esra Erol yaptığı açıklamada ortadan kaybolurken yaşadıkları evi ve arabayı satarak kripto paraya yatıran anne Yeliz Doğan'ın parayı nasıl batırdığını ve neden böyle bir adım attığını canlı yayında kendisinin anlatacağını söyledi. 

 

 

Hem milyonlar gitti hem de MS hastası babası ile annesiz kaldı!

 

İrem Doğan yaptığı açıklamada "Ben bu yaşta gezip, dolaşıp oynayacağıma niye bunları yaşıyorum ya? Benim bu yaşta omzumda birsürü yük. Benim annem bizi hem milyon liradan etti hem de annesiz bıraktı" ifadelerini kullanırken, hem kendisini özlediğini hem de affedemediği çok şey olduğunu söyledi. 

 

 

6 aydır sen nerdesin anne! 

 

Canlı yayına gelen Yeliz Hanım yaptığı açıklamada "Ben bugün buraya aslında İrem ile başbaşa konuşmak için geldim. Ben Bursa'da yaşıyorum." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Yeliz Hanım "Bizim şuan burada olmamız lazımdı. Siz benim ne yaşadığımı biliyor muydun? Ben nasıl anlatayım yaşadıklarımı." ifadelerini kullandı. İrem bunun karşısında "Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun? Ben senin yüzünden hasta oldum. Biz ne haldeyiz sen biliyor musun? Hadi benle konuşamadım. Başkası ile konuşsaydın" ifadelerini kullandı. 

 

 

Parayı kaybettim yüzlerine bakamadım!

 

Yeliz Hanım yaptığı açıklamada "Bizim hiçbir zaman bir milyon TL'miz yoktu. Bizim 500 bin TL'miz vardı. Ben bu parayı akıllı yatırım yapsaydım 800-850 bin TL paramız olurdu ama para bitti yok şuan. Nerede battı para? Önce kripto para borsasında batırdım. Sonra dolar aldım panikledim orada bitirdim" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine İrem Doğan yaptığı açıklamada "Ben annemin böyle bir yerde para batırdığını düşünmüyorum. Benim annem bu tip şeylerden hep korkardı." ifadelerini kullandı.

 

 

Yeliz Hanım "Benim ailemdeki çocukların ve kocamın hayalleri vardı. Onların yüzüne bakamadım." ifadelerini kullandı. İrem Doğan ise "Benim annem hasta olduğu için o bambaşka bir hayat istedi. Babam hasta olduğu için börekçi de çalışırken o adamla tanıştı. Ben mesajlaşmasını yakaladım. Bence parayı annem ona yedirdi" ifadelerini kullandı.  

 

 

Herkesi dolandırdığı için kafası rahat!

 

İrem Doğan yaptığı açıklamada "Sen herkesi dolandırdığın için kafası rahat. Sen Selçuk Kılıç ile aynı evde yaşıyorsun. Sana bu aklı onlar veriyor. Sen beni, ağabeyimi, babamı dolandırdın. Ben buraya sana hesap sormaya geldim. Belki eve dönmeye bir şansın olabilirdi ama artık o şansın yok" ifadelerini kullandı. 

 

 

Bu benim tanıdığım annem değil, bambaşka bir kadın olmuş!

 

İrem Doğan yaptığı açıklamada "Ben annemi tanıyamıyorum. Ben 3-4 yıl önce annem ile yemek yer, alışveriş yapar, kuaföre giderdik. Oturur oynardık. Şefkatli biriydi, neşeli şen şakrak bir kadındı benim annem. Bu Yeliz Hanım bambaşka bir insan. Acımasız, gaddar bir kadın. Tanıyamıyorum bu kadını" ifadelerini kullandı. 

 

 

Rafi: Neden gittin? Sadece bunu sormak istiyorum!

 

Rafi Bey yaptığı açıklamada "Ben sadece tek birşey sormak istiyorum. Neden gittin? Noldu? Bir de Selçuk Kılıç benim arabamı satın aldı. Muhtemelen o arabayı yine benim paramla ödedi. Hülya Avşar'ın çok sevdiğim bir lafı var. İnsan hayatta birkaç kez aşık olmalı. Evet olmalı kesinlikle olmalı. Başka aşklar da yaşamalı. Ama Bizim bir oğlumuz var 17 yaşında. Bir kızımız var 20'li yaşlarında. Neden oldu? Nasıl oldu? Neden yaşandı bunlar? " ifadelerini kullandı. Yeliz Hanım "Paramız kalmadı. Sana bunu açıklamayamadım nasıl kaybettiğimi söyleyemedim." ifadelerini kullanırken, Rafi Bey "Dolar buradaki herkes biliyor. Son bir yıldır dolar ne artıyor ne azalıyor?" dedi. Yeliz Hanım "Bana dolar daha da düşecek dendi. Ben de panikledim" ifadelerini kullandı. 

 

 

Yeliz benim çocukluk aşkımdı!

 

Rafi Bey yaptığı açıklamada "Ben Yeliz ile 27 yıldır yol arkadaşım. Yeliz benim çocukluk aşkımdı. Başıma bazı şeyler gelince beni eş dost akraba aradı geçmiş olsun dileklerini iletmek için. Kuzenim geçen gün bir kez daha aradı. Bana hasta olduğumda en büyük şansımın ne olduğunu sorduğunu söyledi. Ben ne demişim biliyor musunuz? Benim en büyük şansım Yeliz demişim. Ben bu sizin programınızı izlerdim. İnanın başka bir dünya gibi izlerdim. Başıma bunlar gelecek sizin karşınıza çıkacağım tahmin edemezdim. Emin olun" ifadelerini kullandı. 

 

 

Rafi Bey: Bu kadar para yenmez! 

 

Rafi Bey yaptığı açıklamada "Ben bu kadar parayı yiyeceğini tahmin etmiyorum Yeliz'in. Ben bakın bu sandalyede yaşıyorum son bir kaç aydır. Ben kaybettiğim dediği parayı ödüyorum, market alışverişi yapıyorum, çocuk okutuyorum. Yetiyor. Bu kadar para yenmez. Bu parayı bence Selçuk Kılıç'a verdi. O parayı birşeyde batırdı. Ben öyle düşünüyorum. Bir de bu para çocukların geleceğiydi. Gitti o gelecek. Oğlan Avrupa'ya gideceğim diyordu. Kızım zaten çalışıyor. Yazık" ifadelerini kullandı. 

 

 

Selçuk Kılıç profesyonel bir dolandırıcıdır!

 

Programa katılan bir izleyici yaptığı açıklamada "Selçuk Kılıç bir dolandırıcıdır. Profesyonel bir dolandırıcıdır. Bunun birçok dosyası var." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

İsmini vermek istemeyen izleyici: Yeliz ve Selçuk evli olduklarını söylediler!

 

Programa bağlanan ismini vermek istemeyen bir başka izleyici yaptığı açıklamada "Yeliz Hanım ile Selçuk beyi ben sürekli birlikte görüyordum. Parayı beraber yiyiyorlardı. Bize ikisinin evli oldukları söylendi. Ben sürekli kafelerine gidiyordum." ifadelerini kullandı.