Esra Erol'da Kısmet Pekçolak kimdir? Kısmet Pekçolak olayı nedir? İbrahim Ganık kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Kısmet Pekçolak olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Kısmet Pekçolak kimdir? Kısmet Pekçolak olayı nedir? İbrahim Ganık kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Kısmet Pekçolak kimdir? Kısmet Pekçolak olayı nedir? İbrahim Ganık kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Kısmet Pekçolak olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Kısmet Pekçolak kimdir? Kısmet Pekçolak olayı nedir? İbrahim Ganık kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Kısmet Pekçolak kimdir? Kısmet Pekçolak olayı nedir? İbrahim Ganık kimdir?

 

 

Esra Erol'da Kısmet Pekçolak kimdir? Kısmet Pekçolak olayı nedir? İbrahim Ganık kimdir? Kısmet Pekçolak’ın dini nikahlı eşi Yavuz Bali’nin yaşadıkları çiftlik evi sahibinin yasaklı madde ticareti yaptığı için ihbar ettiğini söylenirken sonrasında çiftlik evi sahibinin tutuklandığı söylendi. Kısmet Pekçolak’ın sonrasında evi terk ettiğini söyledi. 15 tatilden beri kızını ve torunlarını görmeyen Fatma Hanım’ın hasreti bugün bitti. Kısmet Pekçolak’ın Yavuz Bali ile dini nikahlı bir beraberlik yaptığını söylerken 4 yaşında bir çocuk sahibi olduğu söylendi.

 

 

Anne Fatma Hanım’ın sonrasında Yavuz Bali’yi şikayet ettiği söylenirken, sonrasında Yavuz Bali’nin de çiftliği terk ettiği dile getirildi. Çiftlikte yaşamaya devam eden Kısmet Pekçolak’ın İbrahim Ganık ile tanıştığı ve annesini tanıştırdığını söylerken, sonrasında annesinin kendisiyle arasının bozulduğunu söyledi. Kısmet Hanım sonrasında İbrahim Bey’in yanına gittiğini söylerken 5 gün onun yanında kaldığını söyledi. 2 çocuk sahibi Kısmet Hanım İbrahim Bey’in evli ve bir kızı olduğunu söyledi. İbrahim Bey’in annesi ve babasının kendisini istemediğini bu yüzden gittiğini söyledi. Aleyna isminde bir dini nikahlı eşinin olduğu iddia edilen İbrahim Bey için bu konuda bir bilgisi olmadığını söyledi. İbrahim Bey’in ailesinin çocuklarını istemediğini söyleyen Kısmet Hanım karakolluk olduğunu söyledi.

 

 

İbrahim Bey’in babası Süleyman Bey canlı yayına bağlanırken Kısmet Hanım’ın yanlarında bir gün kaldığını söyledi. Kısmet Hanım’a niye geldiğini ben oğluma güvenmiyorum sen nasıl güveniyorsun dediğini söyleyen Süleyman Bey oğlunun çocuklarına da kendisinin baktığını söyledi. Bu işin olmayacağını söylediğini Süleyman Bey oğlu ile Kısmet Hanım’ın birbirlerine yalan konuştuklarını söyledi Kısmet Hanım'ın sonrasında İbrahim Bey'in işyerine bastığını, olay çıkarttığını söyledi. İbrahim Bey ile karşılıklı karakolluk olduklarını söylerken, karşılıklı uzaklaştırma kararı aldıklarını söyledi. Kısmet Hanım'ın tüm sülalesini aradığını söyleyen Süleyman Bey oğlundan hamile kaldığını, ve sokağa attığını dile getirdi. Kısmet Hanım ise kendisinin düzenini bozduğunu söyledi. İbrahim Bey'i sosyal medyadan 1 yıldan fazla süredir tanıdığını söyleyen Kısmet Hanım İbrahim Bey'in kendisine söz verdiğini ama tutmadığını dile getirdi. 

 

 

Kısmet Hanım'ın arkadaşı canlı yayına bağlanırken dini nikahlı eşi Yavuz Bey'in çocuklarına yasaklı madde ve alkol verdiği iddialarını yalanlarken, Kısmet Hanım'ın engelli çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etti. Esra Erol yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemezken bu kadar iğrençliği midem almıyor. Artık devam edemeyeceğim diyerek yayını kesti.