Esra Erol'da Mustafa Sözen kimdir? Hakan Sözen kimdir? Hakan Sözen olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Hakan Sözen olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Erol'da Mustafa Sözen kimdir? Hakan Sözen kimdir? Hakan Sözen olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Mustafa Sözen kimdir? Hakan Sözen kimdir? Hakan Sözen olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Hakan Sözen olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Esra Erol'da Mustafa Sözen kimdir? Hakan Sözen kimdir? Hakan Sözen olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Mustafa Sözen kimdir? Hakan Sözen kimdir? Hakan Sözen olayı nedir?

 

 

Esra Erol'da Mustafa Sözen kimdir? Hakan Sözen kimdir? Hakan Sözen olayı nedir? Mustafa Sözen oğlu Hakan Sözen 3 yıl önce sırra kadem bastığını söylediğini söyledi. Kendisinden 6 bayramdır haber alamadığını söyledi.

 

 

Evli ve 4 çocuk babası olduğunu söylenen Hakan Bey’in 12 yıllık evliliği olduğunu söyledi. Gelininin Hakan Bey’in kaybolmasının ardından çocuklarını alarak Düzce’ye gittiğini ve boşanma aşamasında olduğunu söyledi. 3 yıldır oğlunu hiç görmediğini, bir tane Deniz isminde kadın ile yaşadığını, kadının kendisini alıkoyduğunu iddia etti.

 

 

42 yaşında olduğu söylenen Hakan Bey’in şahıs ile sevgili olup olmadığını bilmediğini söyledi. Komşunun kendisine oğlunun bu şahıstan kurtulamayacağını söylediğini bunun üzerine programa katılmaya karar verdiğini söyledi. Oğlunun kendisini hiç aramadığını buna çok şaşırdığını söyledi. Çocuklarına çok düşkün olduğunu, çocuklarıyla da görüşmediğini buna çok şaşırdığını söyledi.

 

 

Mustafa Bey programa bağlanırken kendisinin ailesi tarafından tefecilere 100 bin TL karşılığında satıldığını iddia ederken, şuan tefecilerden kaçtığını söyledi. Babası yaptığı açıklamada yalan söylediğini tefecilerden parayı kendsiinin aldığını söyledi. Mustafa Bey yaptığı açıklamada bir süre tefecilerden 10 bin TL para aldığını ödediğini ama daha fazlasını istediklerini ama ödemediğini, mahkemelerin sürdüğünü söyledi. 

 

 

Mustafa Bey yaptığı açıklamada oğlunu almadan programdan ayrılmayacağını söylerken, oğluna eve dön çağrısında bulundu. Hakan Bey yaptığı açıklamada babasının tefecilerden para aldığını iddia ederken, kendisinin ölüm haberini beklediğini iddia ederken, tefecilerden parayı babasının ve ailesinin aldığını iddia etti.