Esra Erol'da Selçuk Sarıtop kimdir? Selma Sarıtop olayı nedir? Selçuk Sarıtop kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Selma Sarıtop olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Fenoreporter olarak kaleme aldık. Esra Erol'da Selçuk Sarıtop kimdir? Selma Sarıtop olayı nedir? Selma Sarıtop kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Selçuk Sarıtop kimdir? Selma Sarıtop olayı nedir? Selçuk Sarıtop kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Selma Sarıtop olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Fenoreporter olarak kaleme aldık. Esra Erol'da Selçuk Sarıtop kimdir? Selma Sarıtop olayı nedir? Selma Sarıtop kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Selçuk Sarıtop kimdir? Selma Sarıtop olayı nedir? Selçuk Sarıtop kimdir?

 

 

Esra Erol'da Selçuk Sarıtop kimdir? Selma Sarıtop olayı nedir? Selçuk Sarıtop kimdir? Selçuk Sarıtop İzmir Konak’tan programa katıldı. Eşi Selma Sarıtop’tan şiddet gördüğünü iddia eden Selçuk Sarıtop, evlenmeden önce bir evi bir arabası olduğunu, evlilik sözleşmesi imzaladığını söyledi.

 

 

Yarın öbür gün dışarı atsan ben sokaklarda kalırım diyerek, insan yüreği, seven bir erkek olarak dayanamadığını söyledi.  34 yaşında olduğunu, elektrik işi yaptığını söyledi. İnşaat işçisi olduğunu söyledi. Selma Hanım ile sahilde arkadaş grubu olarak tanıştıklarını söyledi. Konak’ta Kordon’da tanıştığını söyledi. Eşinden boşanmak istediğini, boşanmak için 500 bin TL para istediğini söyledi.  

 

 

Selçuk Bey eşinin 44 yaşında, kendisi 34 yaşında olduğunu söyledi. Boşandığını, ailesinden annesini kaybettiği zamanlar, eşi Selma Hanım ile tanıştığını, o sıra kızı olduğunu kızıyla da ilgilendiği zaman kendisinden etkilendiğini söyledi.

 

 

Selma Hanım kızıyla ilgilendiğinde, evlenelim dediği için evlendiğini ve ailesini evlilik sözleşmesi ile ikna ettiğini söyledi. Evlilik sözleşmesini eve döndüğünde dayanamayarak iptal ettiğini, bun yaşadığı durumlardan dolayı değiştirdiğini, öyle olunca da başına bela olduğunu söyledi. 

 

 

Eşi Selma ile mutlu giden bir evliliği var iken Selma'nın oğlunun evlerine geldiğini kızı, Selma'nın oğlu ve ikisi mutlu yaşarlarken, Selma'nın oğlunun bu evlilikten mutsuz olduğunu ve kendisine ve kızına zarar verebilecek şekilde davranmaya başladığını söyledi. Bunun üzerine evden uzaklaştırmak istediği için Selma'nın bunun üzerine sorun yaptığını söyledi. Eşinin alkol aldıktan sonra arabadan kendisini atmaları, bıçakla kendisine saldırdığını ve kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 

 

 

Düğünlerine kimsenin katılmadığını söyleyen  Selçuk Sarıtop yaptığı açıklamada daha önce evlenmeden önce bir evi ve bir arabası olduğunu ama şuan hiçbir şeyi olmadığını söyledi. Sözlerine devam ederken, eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını söyledi. 

 

 

Eşinin kendisine uzaklaştırma kararı aldığını ve evine giremediğini söyleyen Selçuk Bey boşanmak istiyor.