Esra Erol'da Sibel Kalburcu kimdir? Yağmur Özaltın olayı nedir? Yağmur Özaltın kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da işlenen Yağmur Özaltın olayı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Yağmur Özaltın kimdir? Yağmur Özaltın olayı nedir? Sibel Kalburcu kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Sibel Kalburcu kimdir? Yağmur Özaltın olayı nedir? Yağmur Özaltın kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da işlenen Yağmur Özaltın olayı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Yağmur Özaltın kimdir? Yağmur Özaltın olayı nedir? Sibel Kalburcu kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Esra Erol'da Sibel Kalburcu kimdir? Yağmur Özaltın olayı nedir? Yağmur Özaltın kimdir?

 

 

Esra Erol'da Sibel Kalburcu kimdir? Yağmur Özaltın olayı nedir? Yağmur Özaltın kimdir? Sibel Kalburcu 18 yaşındaki kızının bir evlilik yaptığını, kızının teyze oğlu ile kaçtığını söyledi. Programa Afyon’dan katıldığını söyleyen Sibel Hanım kızı Yağmur Özaltın’ın 11Kasım’da bir yaşındaki oğlu ile birlikte kaçtığını söylerken, kızının arabaya atılarak zorla kaçırıldığını söyledi. 3 yıldır evli olan Yağmur Hanım’ın bir tane de çocuğu olduğunu söylerken, çok mutlu bir evlilik yaptığını söyledi.

 

 

Kızının Enes Ceyran tarafından zorla kaçırıldığını söyleyen Sibel Hanım, kızı Yağmur Özaltın’ı zorla İstanbul’a getirdiğini söyledi. Enes Bey’in Yağmur Hanım’ın eşinin teyzesinin oğlu olduğunu söyleyen Sibel Hanım Yağmur Hanım’ı geri istediğini söyledi. Enes Bey’in de evli ve bir çocuk sahibi olduğunu söyleyen Sibel Hanım Enes Bey’in eşinin de hamile olduğunu söyledi. Kızının 14-15 yaşındayken Enes Bey tarafından istendiğini, ama kendisinin aileyi tanıdığı için uygun olmadığını söyleyen Sibel Hanım bu yüzden kızının Enes Bey tarafından kaçırıldığını iddia etti. 

 

 

Enes Bey'in eşi Semiha Hanım canlı yayına bağlanırken, hamile olmadığını söylerken, Enes Bey ile 1 yaşında kızları olduğunu dile getirdi. Kızının kendi ailesinde yer aldığını söyleyen Semiha Hanım eşi Enes Bey ile dini nikahlı evli olduklarını, resmi nikah kıymak istemediklerini dile getirdi. Enes Bey'in Yağmur Hanım ile kaçtığını söyleyen Semiha Hanım elinden parasını ve altınlarını alıp gittiğini dile getirdi. 

 

 

Semiha Hanım yaptığı açıklamada Yağmur Özaltın'ın kaçırılması durumunun Sibel Hanım'ın gelininin yüzünden olduğunu iddia ederken, gelinin konuşma kaydını istediğini dile getirdi. Semiha Hanım kendisini sokak ortasında arabadan indirdiklerini, Yağmur Hanım'ı arabaya atarak kaçırdıklarını söylerken, şu an Yağmur Hanım ile Enes Bey'in birlikte olduklarını düşündüğünü dile getirdi. 

 

 

Yağmur Hanım'ın eşi Yusuf Bey canlı yayına bağlanırken eşi Yağmur Hanım'ın zorla kaçırıldığını düşündüğünü söyledi. Yusuf Bey eşi Yağmur Hanım ile çok mutlu olduğunu söylerken, kendisinin de yaşının 18 yaşında olduğunu dile getirdi. Yusuf Bey canlı yayında kendisinin inşaatta çalıştığını dile getirirken, kendisi işteyken Yağmur Hanım'ın kaçırıldığını dile getirdi. 

 

 

Enes Bey'in kayınpederi canlı yayına bağlanırken Enes Bey'in telefonda akrabalarına 'İntikamımı aldım' dediğini iddia ederken, Enes Bey'in asker kaçağı olduğunu iddia etti. 

 

 

Enes Bey'in Yağmur Hanım'ı ilk sevdiğini söyleyen Enes Bey'in annesinin Yağmur Hanım'ı kaçırmasının normal olduğunu söylediğini dile getiren Sibel Hanım, duruma isyan ederken kızının ölümle tehdit edilmiş olabileceğini, asla kendi isteğiyle kaçmasının mümkün olmadığını iddia etti. 

 

 

Enes Bey'in annesi ve babasının yaşadıkları İstanbul'daki evlerine giden ATV ekibi, ailenin Yağmur Hanım'ın kaçırıldığı gün evlerini boşalttıkları ortaya çıktı. 

 

 

Kayıp Yağmur Özaltın bulundu!

 

Yağmur Özaltın canlı yayına bağlanırken Enes Ceyran tarafından zorla kaçırılmadığını söyledi. Afyon'da evin arkasından kendisini Enes'in aldığını söyleyen Yağmur Özaltın tek başına Enes'in gelip kendisini aldığını söyledi. Enes ile eltisinin telefonuyla görüştüğünü söyleyen Yağmur Hanım, Enes'in ailesiyle birlikte olduğunu söyledi.