Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Funda Arar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şener'in öldürülmesi ile ilgili tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Funda Arar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şener'in öldürülmesi ile ilgili tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Funda Arar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şener'in öldürülmesi ile ilgili tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Funda Arar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şener'in öldürülmesi ile ilgili tepkisini dile getirirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Siz nasıl insansınız!! İstek şarkıyı bilmiyor diye bir müzisyeni öldürüyorsunuz. Nasıl bir canilik. Yavruları babasız kaldı. Allah sizi kahretsin.En ağır cezayı almaları en büyük isteğim. Sanatın ve sanatçının bu kadar değersizleştiğini görmek çok üzücü" ifadelerini kullanan Arar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,