Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgilerle tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile göbek eriten, kilo verdiren sirkeli su tarifini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgilerle tanınan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile göbek eriten, kilo verdiren sirkeli su tarifini paylaştı. Bu karışım gerçekten harika kilo verdiriyor. Kilo verme ve yağ yakma sürecinde mutlaka uygulamanız gereken yağ yaktıran müthiş bir karışım. Zayıflamanıza yardımcı doğal bir kür tarifi. Bağırsak tembelliğini, metabolizma yavaşlığını bu karışımla yeneceksiniz. Bağırsaklarınız düzenli olarak çalışmaya ve vücudunuz güzel bir şekilde sindirim yapmaya başlayacak ve hızlanan metabolizma sayesinde güzel bir şekilde kilo vereceksiniz.

 

Kilo vermenin önündeki en büyük engellerden birisi de hiç şüphesiz şişkinlik ve ödem ve bunun doğal sonucu olarak da kabızlık. Bütün bunların temelinde yatan şey maalesef insülin direnci işti bu kürün bize sağlayacağı avantajlardan biride bizim insülin direncini kırarak kilo verme sürecine kolaylıkla geçebilmemizi sağlamak.

 

Tatlı ve açlık krizleri de bize diyet bozduran en kötü şeyler elbette bu kür sayesinde onlara da elveda..

 

Bu kür ile ilgili daha fazla bilgiyi ve tarifin yapılışını öğrenmek istiyorsanız, aşağıda paylaştığımız link üzerinden Seher Akgül'ün videosunu takip edebilirsiniz.