Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel ile bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen ünlü iş insanı Hakan Sabancı önceki gün ilk kez görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel ile bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen ünlü iş insanı Hakan Sabancı önceki gün ilk kez görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel ile bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen ünlü iş insanı Hakan Sabancı önceki gün ilk kez görüntülendiler. 

 

Geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiasını "Beni hayal dünyanıza çekmeyin, hayatımda kimse yok" diyerek yalanlayan Hande Erçel, sosyetik çapkın ile bir mekanda görüntülendi. Gossippasta'da yer alan görüntülerde Sabancı ve Erçel, ilk kez yan yana objektiflere yakalandı. İkilinin 2 aydır gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşadığı da söylentiler arasında.

 

İşte o paylaşım;