Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı Toskana paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı Toskana paylaşımıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı Toskana paylaşımıyla gündem oldu.

 

 

Seni beyazlar içinde görmek ne güzel!

 

Instagram sayfasından yaptığı Toskana paylaşımında güzelliğiyle her zamanki gibi büyüleyen ünlü oyuncu Hande Erçel için takipçileri "çok tatlısinnn bebeğim çok seviyorum seniiii", "Her zamanki gibi çok güzel benim kraliçemSeni beyazlar içinde görmek gerçekten çok güzel sen hafifsin bunu bi" gibi yorumlarda bulunurlarken bazı takipçileri ise Hande Erçel'in biraz fazla zayıfladığından dert yanarak "Biraz daha zayıflamış mi ne? Kemiği kalacak sonunda kızın" şeklinde ifadeler kullandılar. Kısa sürede yüzbinlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Hande Erçel'in Toskana paylaşımı;