Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda Danimarka'nın Kopenhag kentinde bulunan hiçbir yasak kuralı bulunmayan özerk bölge Christiania hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda Danimarka'nın Kopenhag kentinde bulunan hiçbir yasak kuralı bulunmayan özerk bölge Christiania hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Arat, yayınladığı videosunda Danimarka'nın Kopenhag kentinde bulunan hiçbir yasak kuralı bulunmayan özerk bölge Christiania hakkında bilgiler verdi.

 

Yayınladığı videosunda Danimarka'nın Kopenhag kentinde bulunan hiçbir yasak kuralı bulunmayan özerk bölge Christiania hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni 35 hektarlık ve yaklaşık 900 kişinin yaşadığı şehir hakkında detaylı bilgiler verdi. 1970'lerde işgal edilmiş ve sonrasında özgür olarak komün hayatı yaşayan bir yer haline gelmiş Christiania. Burada Kopenhag'da yasak olan şeyler serbest ve kendi kuralları var. Özgür şehir Christiana'da ev almak yasak, buraya gidip görebilirsiniz ancak ev satın alamazsınız. İşgal edilen bu avrupa kasabası içerisinde bazı dükkanlar var ve buradan toplanılan parayı ortak bir kasaya atıyorlar.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.