Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan ünlü şarkıcı İrem Derici soluğu Barselona'da alırken buradan yaptığı paylaşımlara "Paylaşımlarından basitlik akıyor" diyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan ünlü şarkıcı İrem Derici soluğu Barselona'da alırken buradan yaptığı paylaşımlara "Paylaşımlarından basitlik akıyor" diyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Atakan Işıktutan'dan ayrılan ünlü şarkıcı İrem Derici soluğu Barselona'da alırken buradan yaptığı paylaşımlara "Paylaşımlarından basitlik akıyor" diyen takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

 

Paylaşımları gündem oldu!

 

Geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezinde karşılaştığı iş insanı Sevda Dedeman ile tartıştığı için karakolluk olduğu iddia edilen ve yalan haber üzerine hukuki yollara başvuracağını açıklayan İrem Derici, bu olayın peşinden bu kez de takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu. Barcelona'da çektiği selfie'leri paylaşan ünlü müzisyen yaşadığı durumu şu sözlerle ti'ye aldı: "Yalnız başına tatile gitmenin tek sıkıntısı fotoğraf. Elaleme de veremiyorum ki telefonu, 'Kardeşim bir çeker misin?' diye. Böbreğini çalarlar haberin olmaz, öyle muazzam bir hırsızlık var Barcelona’da. Resmen şu güzelliğe yazık oldu”

 

 

Bir Instagram kullanıcısının "Basitlik akıyor İremciğim, bu paylaşımından, yazından" yorumunu fark eden ünlü müzisyen takipçisine dikkat çeken bir yanıt verdi. Ünlü isim, "Akıcısın" yorumu ile takipçisine göndermede bulunmuş oldu.