Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken yaptığı dobra açıklamalarla gündem yarattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı İrem Derici, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken yaptığı dobra açıklamalarla gündem yarattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olurken yaptığı dobra açıklamalarla gündem yarattı.

 

Uzun dönemdir kavgalı olan ve ilk kez program için buluşan Armağan Çağlayan ile İrem Derici'nin açıklamaları gündem oldu. Derici yaptığı açıklamada "Bir sürü sorun yaşarken, epilepsi krizleri yaşarken, kimseye söyleyemiyorum. Bir bakıyorum hastanedeyim. Armağan Çağlayan arkamdan saydırıyor…Ben orada üçüncü nöbetimi geçirdim. Bir sene sana kinim geçmedi" dedi. "Benim de geçmedi" diyen Çağlayan ise "Ben de tek değilim ben de şirketi temsil ediyorum tek başıma ben değilim yani. Öyle bakmak lazım" ifadelerini kullandı. 

 

Programda Seren Serengil ile Bircan Bali'yle yaşadığı polemiklere de değinen ünlü şarkıcı "Ben umumi tuvalet değilim. Gelenin geçenin ağzıma s…masına izin vermem. Kimseye öyle bir hak tanımıyorum" ifadelerini kullanırken bu açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.