Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Johnny Depp bugün saat 22.00'de Life Park'ta düzenlenecek konseri için Nişantaşı Abdi İpekçi'de yer alan Vakko Hotel'den özel aracı ile ayrıldı. 

 

Özel Haber : Müjdat Kavas / İstanbul Nişantaşı

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Johnny Depp bugün saat 22.00'de Life Park'ta düzenlenecek konseri için Nişantaşı Abdi İpekçi'de yer alan Vakko Hotel'den özel aracı ile ayrıldı. Son dönemde oyuncu kimliğinin dışında Hollywood Vampires isimli grubuyla verdiği konserlerle adından söz ettiren dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp bugün saat 22.00'de Life Park'ta düzenlenecek konseri için Nişantaşı Abdi İpekçi'de yer alan Vakko Hotel'den özel aracı ile ayrıldı.

 

Yoğun izdiham eşliğinde hotelinden ayrıldı!

 

Johnny Depp 2012'den beri içinde yer aldığı rock grubu olan 'Hollywood Vampires' ile bu akşam saat 22.00'da Life Park İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Nişantaşı'nda bulunan Vakko Hotel'den özel korumaları eşliğinde özel aracına binerek konser alanına doğru yola çıkan dünyaca ünlü Hollywood yıldız Johnny Depp'e hayranları yoğun ilgi gösterdi. 

 

İşte o görüntüler;