Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlkay Zaman, yayınladığı videosunda Küba'da günlük yaşam hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlkay Zaman, yayınladığı videosunda Küba'da günlük yaşam hakkında detaylı bilgiler verdi. Sıcak iklimi, samimi halkı ve ambargo ile gelen yoksulluk Küba. Yayınladığı videosunda Küba ile ilgili merak edilen günlük yaşam şartları hakkında araştırma yapan ünlü Youtuber Havana'nın bilinmeyen yönlerini takipçileri için inceledi. 

 

Küba'nın Havana kentinde günlük yaşam araştırması yapan ünlü Youtuber, Küba'nın başkenti Havana'da sokakları gezerken, insanların yaşamları hakkında edindiği izlenimleri paylaşırken, Küba'da sokak manzaraları, spor yapan, dans eden genç nüfusun yaşamlarını, bakkal ve market fiyatlarını, teknoloji ve internet geriliğini anlatırken, ilginç araştırması ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Küba'ya seyahat planlıyorsanız, İlkay Zaman'ın detaylı araştırmasını izlemeden planlamanızı tamamlamayın. Detayları aşağıdaki link üzerinden öğrenebilirsiniz.