Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Yağmur Arat, yayınladığı videosunda Küba ile ilgili bilinmesi gereken tüm gerçekleri takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Yağmur Arat, yayınladığı videosunda Küba ile ilgili bilinmesi gereken tüm gerçekleri takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı seyahat videoları ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Yağmur Arat, yayınladığı videosunda bu kez Küba ile ilgili bilinmesi gereken tüm gerçekleri detaylarıyla anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda Küba hakkında merak edilen her şeyi paylaşan ünlü Youtuber Küba’da para kullanılmıyor mu, Küba kadınları güzel mi, Küba purosu neden popüler, Küba’da kanser aşısı var mı, Küba’nın sağlık sistemi nasıl, Küba’da karne sistemi nasıl, Küba’ya vize var mı, Küba pahalı mı, Küba’da yönetim nasıl, Küba’da demokrasi var mı, Küba’da maaşlar eşit mi, Küba’da internet var mı, Küba’da yaşam nasıl gibi birçok soruyu yanıtladı. Kısa sürede binlerce kez izlenen Küba dosyası ile ünlü Youtuber sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Yağmur Arat'ın Küba ile ilgili aktardıkları;