Şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Melek Mosso düğün fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti. 

 

NTV'de yer alan habere göre; Son dönemin popüler isimlerinden Melek Mosso, basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı, aylar sonra düğün fotoğraflarına gelen olumsuz eleştirilere tepki gösterdi. Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce "Kirpiklerin" şarkısının klibinde rol alan Serkan Sağdıç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, iki yıllık aşklarını geçtiğimiz sene ekim ayında evlilikle taçlandırmıştı.

 

GELİNLİĞİ AYLAR SONRA GÜNDEM OLDU

 

Evliliğinin üzerinden aylar geçen Melek Mosso, bu kez gelinliğiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcının düğün fotoğrafları bir sosyal medya hesabı tarafından "Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın düğününden kareler... Siz gelinin tercihlerini nasıl buldunuz?" notuyla paylaşıldı. Fotoğraflara "Gelin çok güzel ama damat kuaföre gitmedi sanırım", "Eldiven olmamış", "Kuaför kazası mı bu?" gibi yorumlar geldi.

 

 

"KÖTÜ KALPLİLİĞİNİZDEN MİDEM BULANDI”

 

Bu olumsuz yorumlara kayıtsız kalamayan Melek Mosso ise sosyal medya hesabından isyan etti. Ünlü isim, "Yorumları okurken insanların kötü kalpliliğinden midem bulandı. Çoğu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoğraflarına benzer şeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliği kadar versin. Ama bence bu şekilde devam ederseniz zor..." dedi. Öte yandan Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, Mersin'de dünyaevine girmişti. Birbirlerine "evet" diyen ünlü çift, Minnie Riperton'un meşhur şarkısı Lovin' You ile de ilk danslarını etmişti. Düğün sonrası bir yardım konserinde sahne alan Mosso, elde edilen geliri deprem bölgesinde evlenmek isteyen çiftlere bağışlamıştı.