Müge Anlı Bereket Kara kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Bereket Kara olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bereket Kara olayı kimdir? Bereket Kara kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Bereket Kara kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Bereket Kara olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bereket Kara olayı nedir? Bereket Kara kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Müge Anlı Bereket Kara olayı nedir? Bereket Kara kimdir? 

 

 

Müge Anlı Bereket Kara olayı nedir? Bereket Kara kimdir? Bereket Kara 12 gündür kayıp. Konya’dan kaybolan 26 yaşındaki Bereket Kara, kardeşi Ramazan Kara’nın başvurusu ile aranmaya başlandı. En Büyük ağabeyi Hacı Ahmet Kara ile beraber olduğunu, tarlanın parasını kendisinin yediğini, Bereket Kara’ya verilmediğini, herseyini en büyük ağabeyinden kaynaklandığını, çocuğu ona yedirmeyeceğini söyledi. Ramazan Kara Aydın Nazilli’de yaşadığını, 2000 yılında köyden ayrıldığını, köyde iş olmadığını, kız çocuğunun okuyamayacağı için çıktığını söyledi.

 

 

Kızının 2 üniversite okuduğunu, oğlunun da üniversite mezunu olduğunu söyledi. Kendilerinin 11 kardeşi olduğunu söyledi. Babasının 2009’da öldüğünü, en büyük ağabeyinin kimseye para vermediğini söyledi. Aynı anneden olan en küçük çocuğun kendisi olduğunu, annesinin 11 aylıkken öldüğünü o yüzden babasına düşkün olduğunu söyledi.

 

 

Bereket’in ağzından yazılan bir takım mesajlar geldiğini söylediğini, kendi ayaklarımın üzerinde çalışmak istiyorum, hayatımı kazanmam lazım, oraya gelsem de Hacı Ahmet beni rahat bırakmıyor, ya buralardan git ya kendini as diyor. Kayıp ilanını kaldırın gelmeyeceğim ifadelerini içeren bir mesaj attığını söyledi. Bereket’in okuma yazması çok yok olduğunu söyleyen ağabeyi Ramazan deli olmasa da çok saf bir çocuk olduğunu söyledi. En küçük Bereket olduğunu için 60 dönüm araziyi babasının ona bıraktığını söyledi.

 

 

Ramazan Bey yaptığı açıklamada Bereket'in parası için alıkonulduğunu belki de parasının bitmesini beklediğini söyledi. Ayrıca babasının ölümünden de şüphelendiğini söyleyen Ramazan Bey, çok sorguladığı için aileden dışlandığını söyledi. 

 

 

Bereket Kara Çanakkale'de bulunurken, 27 Mart 2023 tarihinde yayınlanan programda ağabeyi Ramazan Bey ile stüdyoda canlı yayında kucaklaştılar. Bereket Bey yaptığı açıklamada biraz gezeyim, kafa dağıtayım dedim, ortalık karıştı ifadelerini kullandı. Ramazan Bey yaptığı açıklamada Bereket'in kendi kardeşinin ötesinde oğlu olduğunu söylerken, Bereket Bey Nazilli'ye yerleşirse annesi yaşarken annesinin başının tacı olacağını söyledi.