Müge Anlı Güldane Taşhan kimdir? Güldane Taşhan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen Güldane Taşhan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Güldane Taşhan kimdir? Güldane Taşhan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Müge Anlı Güldane Taşhan kimdir? Güldane Taşhan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen Güldane Taşhan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Güldane Taşhan kimdir? Güldane Taşhan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Müge Anlı Güldane Taşhan kimdir? Güldane Taşhan olayı nedir?

 

Müge Anlı Güldane Taşhan kimdir? Güldane Taşhan olayı nedir? Müge Anlı yaklaşık 1 aydan beri kayıp olan Güldane Taşhan ile ilgili hiçbir ihbar alamadıklarını söyledi. 37 yaşındaki Güldane Taşhan’ın Mersin’e gittiği söylenirken burada hiç tanıdığı biri olmadığı söylendi. 1 aydır kayıp olan Güldane Taşhan’ın 9 Şubat deprem felaketini de yaşadığı ailece derinden sarsıldıkları söylenirken evlenmek istediği birinin olduğu ama ailenin depremden dolayı durumunun iyi olmamasından dolayı beklemesi gerektiği söylendiği o yüzden kaçmış ya da kaçırılmış olacağı söylendi. Biri ya da birileri tarafından zorla tutulmuş olabileceğini söyleyen Müge Anlı Güldane Taşhan hakkında izleyecilerinden yardım istedi. 

 

 

Güldane Taşhan kaybının 14. gününde bulundu!

 

Tantuni dükkanında çalıştığı söylenen Güldane Taşhan canlı yayında iş bulup çalıştığını söyledi. Evlenmek için bulduğu Mardinli genci Mersin'e geldiğinde bulamadığını söyleyen Güldane Taşhan geri dönecek parası olmadığı için iş aradığını kaldığını ve yaşadığı yeri sevdiğini söyledi.