Müge Anlı Gülsüm Bar kimdir? Gülsüm Bar olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Gülsüm Bar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Gülsüm Bar kimdir? Gülsüm Bar olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Gülsüm Bar kimdir? Gülsüm Bar olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Gülsüm Bar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Gülsüm Bar kimdir? Gülsüm Bar olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Müge Anlı Gülsüm Bar kimdir? Gülsüm Bar olayı nedir?

 

Müge Anlı Gülsüm Bar kimdir? Gülsüm Bar olayı nedir? Gülsüm Bar Sinop'tan kaçırıldığı iddia edilmiştir. Gülsüm Bar'ın Antalya Devlet Hastanesi'ne giderek kan testi yaptırıldığı söylenmiştir. 2 gün sonra amcasının oğlu Kadir ile evlenmeye hazırlanmaktadır. Gülsüm Bar'ın amcasının oğlu Kadir tarafından kaçırıldığı iddia edilmektedir. Gülsüm Bar 18 yaşındadır. Ekim 2004 yılında dünyaya gelmiştir. Ailesi kızlarını okutmak istediklerini söylemiştir. Aile amcasının kendi kızlarını 12-14 yaşlarında başkasına verdiklerini söylemiştir. Kızının mafya tarafından zorla tutulduğu söylenmiştir. 

 

 

Gülsüm Bar bulundu!

 

Müge Anlı canlı yayında "Gülsüm Bar"ı bulduğunu ve stüdyoya getirdiğini açıklarken, aile ile kızları Gülsüm Bar buluştu. 

 

 

Sizin gibi insanlar Türkiye'ye lazım!

 

Gülsüm Bar'ın babası canlı yayında Müge Anlı'ya teşekkür ederken "Sizin gibi insanlar bu Türkiye'ye lazım" ifadelerini kullandı. 

 

 

Ben kendi isteğimle kaçtım!

 

Gülsüm Bar yaptığı açıklamada "Edebiyat okuyorum. Puanım da tuttuğu, ilgim de olduğu için edebiyat okuyorum. Ben kendi isteğimle kaçtım." ifadelerini kullanırken, Gülsüm Bar'ın annesi "Benim kız kardeşim ve kocası birer canavar. Arkalarında insanlar da var. Bunları tükürüğünüzle boğarsınız. Ben sizin bir sözünüz var en azından okusun elinde diploma altın bileziği olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

Gülsüm Bar'ın kaçtığı kuzeni: Ben kaçırmadım kendi kaçtı!

 

Gülsüm Bar'ın kaçtığı kuzeni Kadir yaptığı açıklamada "Ben kaçırmadım, kendisi bana kaçtı." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine çileden çıkan Gülsüm Bar'ın annesi yaptığı açıklamada "Ha kız kardeşine bakmışsın ha buna bakmışsın. Aynı şey." ifadelerini kullandı. 

 

 

Gülsüm olmasa diğer kız kardeşimin Buse kaçıracaktı!

 

Gülsüm Bar'ın annesi yaptığı açıklamada "Bu Kadir benim kızımı kaçırmasa diğer kızım Buse'yi kaçıracaktı. Ben bunun ağzını yırtacağım en sonunda. Bu kızı senden söke söke alacağım. Ben kızımı okutacağım" ifadelerini kullandı. Gülsüm Bar'ın annesi yaptığı açıklamada "Buse'yi 14 yaşındayken kaçırdı. Şuan davaları devam ediyor." ifadelerini kullandı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Seni gerçekten nasıl bıraktılar 14 yaşındaki kızı kaçırmışsın madem" ifadelerini kullanırken Kadir "Ben bilmediğim için" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "Madem sen birşey yapmıyorsunuz, bu kızlar nasıl ve neden sana kaçıyor" ifadelerini kullanırken, Kadir "Bilmiyorum abla" şeklinde konuştu. 

 

 

Gülsüm Bar: Ben annemle babamla gitmek istemiyorum! 

 

Gülsüm Bar yaptığı açıklamada "Bana telefon geldi. Annem babam beni amcamın oğluna vereceklermiş, Eskişehir'e. Ben annem babamla gitmeyeceğim. Ben Kadir ile gideceğim." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Gülsüm'ün annesi ve babası çileden çıkarken "Biz seni bırakmayacağız. Biz gerekirse ölüme gideriz senin peşinden. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Biz gerekirse senin peşinden geleceğiz bizi de öldürecekler" ifadelerini kullandılar.