Müge Anlı Hüda Özden kimdir? Hüda Özden olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Hüda Özden ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hüda Özden kimdir? Hüda Özden olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Hüda Özden kimdir? Hüda Özden olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Hüda Özden ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hüda Özden kimdir? Hüda Özden olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

 

Müge Anlı Hüda Özden kimdir? Hüda Özden olayı nedir?

 

Müge Anlı Hüda Özden kimdir? Hüda Özden olayı nedir? Hüda Özden İstanbul'da kayboldu. 3 çocuk annesi Hüda Özden kayboldu. Hüda Özden'in Ferdi ve Yağmur ile yaşadığı evde şiddet yaşandığı herkesin birbirini dövdüğü iddia edildi. Programa bağlanan komşu, evde kimin ne yaşadığının belli olmadığı söylenirken, durumdan rahatsız olduklarını söylediler. Ferdi Trabzon'da çalışırken bunların yaşandığı söylenirken, Ferdi Trabzon'dayken eve başka adamların girdiği iddia edildi. Hüde Özden'in madde bağımlısı olduğu iddia edildi. 

 

 

Hüda Özden olayı nedir?

 

Hüda Özden ile Ferdi Bey evlidir. Sonrasında Hüda Hanım Ferdi Bey'i terk etmiş ve gitmiş. Sonrasında Ferdi Bey Yağmur Hanım ile birlikte yaşamaya başlamış. Ferdi Bey ile Yağmur Hanım birlikte yaşarlarken, Hüda Hanım eve hamile olarak geri dönmüştür. Bunun üzerine Ferdi Bey, Yağmur ve Hüda Hanım birlikte yaşamaya başlamıştır. Evde şiddet yaşanırken, Ferdi Bey Trabzon'da çalışmaya gittiğinde eve başka adamların geldiği iddia edilmiştir. Hüda Hanım sonrasınd yeni doğan bebeği ile birlikte 2 çocuğunu Ferdi Bey ile Yağmur Hanım'a bırakırken, beş gündür kendisinden haber alınamamıştır. 

 

 

Bebeği kocasına bırakıp kaçtı!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Hüda Özden sana sesleniyorum buradan. Size de inanamıyorum ya. Ne güzel ya doğur doğur bırak çek git" ifadeleriyle duruma tepki gösterirken, Hüda Özden'in bebeği için sosyal hizmetlere başvurulması gerektiğini söylemiştir. Yağmur Hanım yaptığı açıklamada "Hüda yokken biz çok huzurluyuz. Biz Hüda olmadığında mutluyuz. Ben aceba tekrar gelecek mi diye cingar çıkaracak mı diye korkuyorum. Ben başka bir evde yaşamak istiyorum. Ben Ferdi ile mutluyum o yüzden buna katlanıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Sen ne yaşadığının farkında mısın? Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorum. Ben Atatürk'ün Türk kadınına bahşettiği hakları sonuna kadar kullanıyorum. Kullanacağım. Bu hakları kullanamayanlara da yardım edeceğim." ifadelerini kullandı. Sonrasında sözlerine devam eden ve Ferdi Bey'e hitap eden Anlı "Sen bu Yağmur'a haksızlık ediyorsun. Hüda 3-4 yıl ortada değil. Sen gıyabında da bu kadından boşanabilirdin. Boşanmamışsın sonra beni anlamıyorsunuz diyorsun. Burada başka şeyler de var. İnan ben burada herşeyi gördüm artık." ifadelerini kullandı. 

 

 

Yağmur: Ben ailemi istemiyorum ben Ferdi ile mutluyum!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Ben buradan Yağmur'un ailesine de seslenmek istiyorum. Bu çocuk cevizden çıkmadı ya! Siz ne yapıyorsunuz?" ifadelerini kullanırken, Yağmur yaptığı açıklamada "Ben Ferdi ile mutluyum. Ben Ferdi'den gördüğüm insanlığı görmedim onlardan. Ben sadece o eve gitmek istemiyorum. Tekrar döner Hüda diye çok korkuyorum. Titriyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

Çocuğu neden vermiyorsunuz!

 

Müge Anlı bugün yayınlanan bölümde 7 aylık bebeği sosyal hizmetler kurumuna teslim etmeyen Ferdi ile Yağmur için neden bebeği teslim etmediklerini sorarken, sonrasında Ferdi'nin karakolda "Cinsel saldırı" da dahil olmak üzere dört adet suç kaydı olduğunu söyledi. Çocuğa kesinlikle kendilerinin bakmayacağını teslim etmeleri gerektiğini söyleyen Anlı bu konuda gerekenin en kısa sürede yapılmasını istedi. Ferdi yaptığı açıklamada "Cinsel saldırıyı yanlışlıkla aradığım bir kadının şikayeti oluşturdu. Kasten yaralama ile ilgili yaralanan benim. Hüda beni yaraladı." ifadelerini kullandı.

 

 

Çocuğu neden dilendiriyorsunuz?

 

Müge Anlı ise "Peki Yağmur'un çocuğu dilendirmesi ile ilgili ne diyorsun?" ifadelerine, "Vallahi yalan" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "Polis yalan mı söyleyecek! Herkes mi yalancı?" ifadelerini kullanan Müge Anlı'ya "Ben kendim namusumla kalem sattım. Çocuk yanımda yoktu." ifadelerini kullandı. 

 

 

Hüda Özden bulundu!

 

Hüda Özden bulunurken, Ferdi ile Yağmur'un anlattığından olay bambaşka çıktı. Hüda Özden'in çocuğunun kendisinden olmadığını söyleyen Ferdi'nin niyetinin bambaşka olduğu ortaya çıktı. Ferdi'nin daha önce sosyal hizmetlere vermeye çalıştığı bebeğin babasının Ferdi olduğu ortaya çıktı. 

 

 

Sosyal Hizmetler görevlileri gelmeden temizliğe girdiler!

 

Ferdi ve Yağmur'un sosyal hizmetlerden para almak için programa başvurdukları iddia edilirken, sosyal hizmetler gelmeden evde temizlik yapmaya başlamaları dikkat çekti. Hüda Özden ile ilgili komşular iddialarda bulunurken, Yağmur ve Ferdi'nin Hüda Özden'i hizmetçi olarak eve aldıkları ve Yağmur'un Hüda Özden'i sürekli dövdüğü iddia edildi. 

 

 

 

Neden yalan haber yapıyorsunuz!

 

Ferdi yaptığı açıklamada "Niye yalan konuşuyorsunuz? Neden yalan haber yapıyorsunuz? Ben sizden şikayetçi değilim. Benim yuvamı yıkmasın. Çocuk benden değil. Ben o zaman yalan söyledim. Hüda Hanım başkasına gitti, başkasını seviyor. Çocuklar bakın mutlu. Huzurlu. Lütfen bizim evimizi yıkmayın. Ben dileniyorsam da kime ne. Ben dilenci değilim. Çocuk benim değil. Ben dileniyorum tamam sorun yok. Ben kızgınlıkla söyledim. Çocuk benim değil. Çocuğu vereceğim" ifadelerini kullandı. 

 

 

Hüda Özden bulundu! 

 

Hüda Özden yaptığı açıklamada "Benim annemle babam ayrıldı. Annem başka erkeğe kaçtı. Babam da sahip çıkmadı. Ailem yok benim. Türkiye'de kimsem yok. " ifadelerini kullandı.

 

 

Sözlerine devam eden Özden "Ferdi ben ve Yağmur üzerinden para kazanıyor. Yağmur ile beni geceleri erkeklere gönderiyordu. Çocukların mamalarını yere atıyordu. Para getirmediğimiz zaman bizi dövüyordu. Ben geceleri gitmek istemediğim için dayak yedim. Ben evden kaçmadım. Gece beni dövdükten sonra kendisi beni dövdü ve kovdu. Açtı kapıyı git buradan dedi. Ben gece sokakta kaldım" ifadelerini kullandı. 

 

 

Hüda: Öncelikle beni bu adamdan kurtarın!

 

Hüda Özden yaptığı açıklamada "Ben bu adamdan öncelikle kurtulmak istiyorum." ifadelerini kullandı. Ferdi yaptığı açıklamada "Ben seni nereye satmışım? Biraz vicdanı varsa komşum da söyler. Ben öyle birşey yapmadım. Ben Yağmur'a işe gitme dedim." ifadelerini kullandı. Hüda Özden yaptığı açıklamada "Herşey ortaya çıkacak zaten. Sen yalan konuşuyorsun. Sen bizi zorla satıyorsun." ifadelerini kullandı. 

 

 

Hüda: Bizim üzerimizden menfaat sağlıyordu!

 

Hüda yaptığı açıklamada "Benim üzerimizden menfaat sağlıyordu, zorla çalıştırıyordu bizi Ferdi. Beni sokağa sen attın. Sen bana sahip çıkmadın. Sen bana sahip çıksan ben ömrümün sonuna kadar seninle kalırdım. Çocuğumun üzerinde senin bir hakkın yok. Senin çocuğun babası olup olmadığı belli değil. Yalan söylüyorsun." ifadelerini kullandı. Hüda yaptığı açıklamada "Bir abla beni Suriye'den Türkiye'ye getirdi. Tanımadığım bir kadın getirdi beni buraya. Urfa'da kaldım ben onunla. Sonra beni bir erkeğe evlendirmek için verdi. O adam da beni Ferdi'ye verdi. Ferdi benim Türkiye'deki ilk eşimdi. Ben Türkçe bilmiyordum. Ferdi benden sürekli birşeyler istiyordu ben de anlamadığım için sürekli beni dövüyordu. Ferdi'nin söylediği gibi kendisi Trabzon'dayken eve erkek aldığım yalan. Ben öyle birşey yapmadım. Eve gelen erkekler Yağmur'un bana yardım için geldiklerini söylüyordu. Benim erkeklerle bir alakam yok. Yağmur yalan söylüyor. Yağmur çağırıyordu bu erkekleri." ifadelerini kullandı. 

 

 

Patron Yağmur!

 

Hüda yaptığı açıklamada "Yağmur patrondu. Yağmur erkeklerle dolaşıyordu. Beni de yanında dolaştırıyordu. Beni sevmiyordu Ferdi. Ferdi benim getirdiğim parayı seviyordu." ifadelerini kullandı.