Müge Anlı Sabriye Tozkal kimdir? Selcan Balta olayı nedir? Selcan Balta olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Selcan Balta olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sabriye Tozkal kimdir? Selcan Balta kimdir? Selcan Balta olayı nedir? Fenoreporter olarak sizin için derledik. Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Sabriye Tozkal kimdir? Selcan Balta olayı nedir? Selcan Balta olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Selcan Balta olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Sabriye Tozkal kimdir? Selcan Balta kimdir? Selcan Balta olayı nedir? Fenoreporter olarak sizin için derledik. Cevaplar haberimizde..

 

 

Müge Anlı Sabriye Tozkal kimdir? Selcan Balta olayı nedir? Selcan Balta olayı nedir?

 

 

Müge Anlı Sabriye Tozkal kimdir? Selcan Balta olayı nedir? Selcan Balta olayı nedir? Sabriye Tozkal Selcan Balta’yı arıyor. 4 torunun annesi olan Selcan Balta’yı arıyor. Oğlu İsmail Tozkal’ı 3 sene önce terk eden Selcan Balta dört çocuğunu, kayınvalidesine bırakarak gitti. Torunlarıyla bir başına kalan Sabriye Tozkal, torunu okula gitmek istediği için, gelinine ulaşıp torununun kimliğini almak istiyor. Tek göz odada torunlarıyla birlikte yaşıyor. Çorap satıp, hurda toplayan Sabriye Tozkal, gelininin terk ettiği 8,7,5 yaşındaki torunlarına baktığını söyledi.

 

 

En küçük torununu evlatlık verdiğini söyledi. 6 aylık torununa bakamadığı için evlatlık verdiğini söylemiştir. 8 yaşındaki torunu Sedef Nur Balta’nın okula gitmek istediği ama kimliği annesi ve anneannesinde kaldığı için okula gidemediğini söyledi. Gelini sokaklarda yaşıyor iddiasında. Gelininin madde bağımlısı bir başka adam kaçtığını, kaçtığı adamdan 1 oğlu ve 1 kızı daha olduğunu söyledi. Çocukların kimliklerini kendi adına versin, başka birşey istemediğini söyledi.  

 

 

Selcan Balta ile oğlum çok erken birlikte olup kaçtılar!

 

 

Sabriye Tozkal yaptığı açıklamada eskiden halinin vaktinin yerinde olduğunu, durumunun iyi olduğunu söyledi. Eskiden hali vakti yerindeyken kızı dediği Selcan Balta ile oğlunun arasında söz yaptırmak istediğini, vakti geldiğinde de evlendirmek istediğini fakat onların bunu beklemeden erkenden evden kaçarak beraber yaşadıklarını ve ilk çocuklarını 18 yaşından önce yaptıklarını açıkladı. 

 

 

Selcan Balta bulundu! 

 

Sabriye Tozkal'ın nikahsız birliktelikten 4 torununun sahibi Selcan Balta Müge Anlı'nın ekibi tarafından bulundu. Selcan Balta programa canlı yayına bağlanırken "Sabriye Tozkal beni yeni gelin iken evden kovduğunu söyledi. Sabriye Tozkal benim evim kapısını kırdılar. Benim çocuklarımı ben bırakmadım. Onlar geldi aldılar çocuklarımı. Sonra çocukları benden habersiz verdiler evlatlık" ifadelerini kullandı.

 

 

Sabriye Tozkal "Sen madde bağımlısısın. Sana mı bırakacaktık çocukları" ifadelerine Balta "Ben evime aldım çocukları. Siz benden aldınız. Ben çocuklarımı görmek isterim. Ben velayeti vermek de istiyorum sorun yok. Sen beni saçımı çekip, dayak atmadın mı? Sen bana bir yüzük taktın mı?" ifadelerini kullandı. 

 

 

Sabriye Tozkal yaptığı açıklamada "Sen hep kaçıp kaçıp gitmedin mi annenin yanına? Sen kaçtın ben ne yaptım sana?" ifadelerini kullanırken Selcan Balta yaptığı açıklamada "Benim çocuklarıma çorap sattırıyor Sabriye. Kendi için yardım istiyor. Tek gözlü odada yaşıyormuş. Yaşamasın. Söğütlü'de evi var. Gitsin o evde kalsın. O benim çocuklarım için değil, kendi için yardım istiyor" ifadelerini kullandı. Selcan Balta'nın açıklamaları karşısında şoke olan Müge Anlı ve Şevki Bey yaptıkları açıklamada "Senin anne olarak hiç mi kaygılanmıyor musun? Sen çocuklarını nasıl merak etmesin? Senin çocukların okula gidemiyor farkında mısın? Çocuklarının yardıma ihtiyacı var farkında mısın?" ifadelerini kullandılar. 

 

 

Sude Nur'un kimliğini istiyorum! Okula doktora götüremiyorum!

 

Sabriye Tozkal yaptığı açıklamada "Ben hiçbirşey istemiyorum. Benim üzerine olsun çocukların kimlikleri. Bana kimliği versin. Çocuğumu okula götüremiyorum, doktora gidemiyorum. Benim torunum ben soyadımı taşısın. Başka hiçbir şey istemiyorum" ifadelerini kullanırken çocuğun babasının dedesi gözüktüğünü ve dedesinin öldüğünü söyledi. 

 

 

Dava açması gereken kişi oğlun!

 

Sabriye Tozkal'ın istediğinin tek dava ile çözülemeyeceğini söyleyen Anlı ve Rami Bey "Sabriye abla senin dava açman mümkün değil. Senin oğlunun dava açıp çocuğun haklarını alması lazım. Çocuğun davası 5 sene sürer ama en kısa sürede." ifadelerini kullandı. Selcan Balta yaptığı açıklamada "Zaten çocukları istemiyorum. Ben velayetlerini vermek istemiyorum zaten" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine şaşkına dönen Müge Anlı "Sen bakmak istemiyorsan neden sürekli doğuruyorsun o zaman çocuk?" ifadelerini kullandı. Selcan Balta "İşi ne abla baksın?" şeklinde konuşurken bu sözler stüdyoda şaşkınlığa neden oldu. 

 

 

Selcan Balta Müge Anlı'nın yaptığı "Bu hala çocuk doğuruyor. Annelik duygusu yok belli ki! Niye bakmıyorsun çocuklarına?" açıklamasına yanıt verirken "Anneme bağlanın. Ben istemiyorum çocukları. Onunla konuşun. Bugüne kadar hep annem baktı çocuklara. Şimdi babaannesi değil mi o kadın. O baksın işi ne!. Annemle konuşsun. Ben ailemden hiçkimse ile görüşmüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

Annesinin babasının bakmadığı torunlarına kucak açan Sabriye Tozkal'a müjdeli haberi Müge Anlı verdi. Sabriye Tozkal'ın torunu okula başlarken, okul müdürünün kendisi için de sınıf açabileceğini söylemesi Sabriye Tozkal'ı çok mutlu etti. 

 

 

Sabriye Tozkal ve torunları için Ankara'da yaşabilecekleri sıcak bir yuva arayan Müge Anlı ve ekibi, temiz bir ev için emlakçı emlakçı dolaşarak Sabriye Tozkal'ın içine sinecek bir yuva aradılar. Sabriye Tozkal evi beğenirken, ekip emlakçılarla pazarlık yapmaya başladı. 

 

 

Sabriye Tozkal gezdiği evlerden sonra bahçeli olan evi beğendiğini söyledi. Tozkal yaptığı açıklamada "Ben bunlar rüya sanıyordum. Şimdi kağıtları görünce çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim Müge Hanım" ifadelerini kullandı. 

 

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Sabriye Hanım'a bir sürprizimiz var. Sabriye Hanım size biz bu evi kiralamıyoruz. Satın alıyoruz. Hayırsever bir izleyici ölümlü dünya biz bu evi Sabriye Hanım'a verelim dedi" ifadelerini kullandı. Torunları üzerine alınan evin kullanım hakları Sabriye Hanım'a verilirken, Sabriye Hanım mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.