Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Negin Mirsalehi, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Revolve markasının bir etkinliği için ünlü manken Romee Strijd ile biraraya geldi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Negin Mirsalehi, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Revolve markasının bir etkinliği için ünlü manken Romee Strijd ile biraraya geldi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Gisou markasının sahibi ünlü sosyal medya fenomeni Negin Mirsalehi, Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Revolve markasının bir etkinliği için ünlü manken Romee Strijd ile biraraya geldi.

 

Instagram sayfasından yayınladığı paylaşımında Revolve markasının bir etkinliği için çift olarak Romee Strijd ile bir araya gelen ünlü sosyal medya fenomeni en iyi kahvenin erkekler tarafından mı kızlar tarafından mı yapıldığını sorguladı. İlginç paylaşımıyla kısa sürede 393 binden fazla beğeni alan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım; 

 

 

 

Not: Fotoğraf Negin Mirsalehi'nin Instagram sayfasından alınmıştır.