Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, annesinin sosyal medyaya düşen bir fotoğrafıyla kıyaslanırken, ikisinin arasındaki inanılmaz benzerlik bu kadar da olmaz dedirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, annesinin sosyal medyaya düşen bir fotoğrafıyla kıyaslanırken, ikisinin arasındaki inanılmaz benzerlik bu kadar da olmaz dedirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, annesinin sosyal medyaya düşen bir fotoğrafıyla kıyaslanırken, ikisinin arasındaki inanılmaz benzerlik bu kadar da olmaz dedirtti. 

 

Benzerlik yok artık dedirtti! 

 

Neslihan Atagül ve Annesinin gençlik hali sosyal medyada gündem oldu. Şu sıralar Sefirin Kızı dizisiyle üstün bir başarı elde eden Neslihan Atagül’ün annesinin gençlik fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Ciddi benzerlik bazı insanlarda bu kadarı olur mu dedirttirdi.