Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın 2021 yılında evlendiği eşinden boşanma kararı aldığı iddia edildi. 

 

Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın 2021 yılında evlendiği eşinden boşanma kararı aldığı iddia edildi. Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın 2021 yılında evlendiği eşinden boşanma kararı aldığı iddia edildi. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın 2021'de evlendiği Serdar Sertçelik'ten boşanma kararı aldığı öğrenildi. Nilsu Berfin Aktaş, eşi Serdar Sertçelik’ten boşanmak için avukatına talimat verdi. Nilsu Aktaş'ın boşanma davası açmasının ardından Serdar Sertçelik, sosyal medya hesabından eşi hakkında sert açıklamalar yaptı. Serdar Sertçelik, kısa bir süre sonra geri adım attı ve kullandığı ifadeler için pişman olduğunu söyledi. Serdar Sertçelik, "Nilsu’yu kaybetmenin verdiği hırsla kendisiyle ilgili hiç gerçek olmayan paylaşımlar yaptım" dedi. Nilsu Berfin Aktaş, konuyla ilgili sessizliğini koruyor.