Özcan Deniz ile Samar Dadgar evleniyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar'ın evlenecekleri iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Özcan Deniz ile Samar Dadgar evleniyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evleniyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar'ın evlenecekleri iddiası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar'ın evlenecekleri iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Özcan Deniz ile Samar Dadgar evleniyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

 

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evleniyorlar mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar'ın evlenecekleri iddiası sosyal medyada gündem oldu. 2022'nin ilk günlerinde sosyal medya hesaplarından adeta aşklarını duyuran pozları sosyal medya hesaplarında peş peşe paylaşan çiçeği burnunda çift Samar Dadgar ve Özcan Deniz'in evleneceğine dair iddialar konuşuluyordu. Deniz'in menajeri, bir programa telefonla bağlanarak ikili hakkında "Evlilik yok, birbirlerine daha çok vakit ayırmaya çalışıyorlar" açıklamasında bulundu.