Pilates topu ile karın antrenmanı nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spor eğitmeni Reyhan Oksay, yayınladığı videosunda pilates topu ile karın egzersizleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki pilates topu ile karın antrenmanı nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

Pilates topu ile karın antrenmanı nasıl yapılır? Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spor eğitmeni Reyhan Oksay, yayınladığı videosunda pilates topu ile karın egzersizleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü spor eğitmeni Reyhan Oksay, yayınladığı videosunda pilates topu ile karın egzersizleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki pilates topu ile karın antrenmanı nasıl yapılır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Pilates topu ile karın antrenmanı nasıl yapılır?

 

Youtube'da yayınladığı spor ve antrenman içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spor eğitmeni Reyhan Oksay, yayınladığı videosunda pilates topu ile karın egzersizleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Yayınladığı videosunda pilates topu ile karın egzersizleri hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

Ayrıntıları aşağıdan öğrenebilirsiniz.