Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı mayolu tatil paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı mayolu tatil paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, Instagram sayfasından yaptığı mayolu tatil paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Pınar Deniz, şimdilerde yaz aylarının tadını çıkarıyor. Deniz, son olarak mayolu pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kaan Urgancıoğlu ile başrolünü paylaştığı Yargı diziyle kariyerinin zirvesini yaşayan Pınar Deniz son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. 3 milyona yakın takipçisi bulunan Deniz, mayolu pozunu sosyal medyada paylaştı. Deniz'in tatil paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı. 

 

İşte o paylaşım;