Rüyada aba görmek ne anlama gelir? Rüyada aba gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada aba görmenin anlamı nedir? Aba görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada aba görmek yolculuğa, rızka, refah ve kazanca, aba giymek hiç beklenmeyen bir yerden gelecek menfaat ve mala, huzurlu bir hayata tabir edilir.

-Rüyada aba görmek, yolculuğa delâlet eder, aba giymek: Üzerine bir aba giymiş olduğunu görmek, rızka, ferah kazanca ve saadete delâlet eder. Yine bir aba giymiş olduğunu görmek, hiç beklenmeyen bir yerden gelecek menfaat ile tâbir olunur.

-Rüyada aba görülmesi, yolculuk ve sevindirici bir haber demektir. Bir kimsenin rüyasında aba üstüne oturduğunu görmesi; rütbesinin artacağına, rüyasında aba giydiğini görmesi; huzurlu bir kazanca ve mutluluğa kavuşacağı anlamına gelir.

-Rüyada kişinin sırtından abayı çıkardığını görmesi; görevine son verileceğine, bir tüccarın rüyasında sırtından abasını çıkardığını görmesi işlerinin kötüye gideceğine yorumlanır.

-Rüyanızda abanızı çıkarıp bir başkasına verdiğinizi görmeniz; elinizde olan malı başkalarına kaptıracağınıza delalet eder. Rüyada sırtınızdaki abanın siyah olduğunu görmek ise üzücü bir haber alacağınıza anlamına gelir.

-Rüyanızda sırtınızdan siyah bir abayı çıkardığınızı görmeniz, halen içinde bulunduğunuz bir sıkıntıdan kurtulacağınıza işaret eder, beyaz aba giymek ele geçecek mala işaret eder.