Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Engin Deniz, yayınladığı videosunda Danimarka ile ilgili şaşırtıcı gerçekler hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Youtube'da yayınladığı seyahat videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Engin Deniz, yayınladığı videosunda Danimarka ile ilgili şaşırtıcı gerçekler hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Engin Deniz, yayınladığı videosunda Danimarka ile ilgili şaşırtıcı gerçekler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

En düşük maaş 88.000 TL! 

 

Yayınladığı videosunda Danimarka ile ilgili şaşırtıcı gerçeklerden bahseden ünlü sosyal medya fenomeni en düşük maaşın 88.000 TL olduğu Danimarka ile ilgili "Danimarka bir İskandinav ülkesi olmakla beraber yapılan araştırmalara göre dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı ülkelerden biridir. Öyle ki devlet insanların mutlu olması için elinden gelen çalışmaları yapıyor ve sosyal devlet anlayışına sahip." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.