Şarkıcı Sıla Şahin kimdir? Sıla Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sıla Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Şarkıcı Sıla Şahin kimdir? Sıla Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Sıla Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Sıla Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Sıla Şahin Kimdir? Sıla Şahin, şarkıcıdır. Son yıllarda sosyal medyadan tanınmaktadır. Sıla Şahin, 2003 senesinde Eskişehir’de dünyaya gözlerini açmıştır. İşleri sebebi ile bir süredir İstanbul’da ikamet etmektedir. Herkes onu şarkıları ve videoları ile tanımaktadır. Fakat onun ilk tanınması Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışmaya katıldıktan sonra olmuştur. Programda şarkı söylemiştir. Fakat yaşı çok küçük olduğu için oylanmamıştır. Yarınlar, Sarıyorum Yine Baştan ve Mecazen isimli şarkıları ile çıkış yakaladı. Son olarak Bedo ile birlikte Dönüyorum Eve isimli bir şarkı çıkaran Şahin, dinleyicilerinden tam not almıştır. Son zamanlarda popüler olmasının asıl sebebi şarkıları değil, çektiği bir videodur. Sefo‘nun seslendirdiği “Bilmem Mi?” isimli şarkıyı kendine has bir şekilde yorumladı. Videoyu izleyince sizde hatırlayacaksınız. Bebeğim hep seni düşündüğümden… Deli diyorlar, hani reçetem… Sırıtıyor ay, bana geceden… Ona el salladım, pencereden… Söyle tüm bunlar sence neden?” sözlerini söyleyerek çektiği video viral haline geldi. Pek çok videoya fon müziği olarak kullanıldı. Paylaştığı video 4 milyondan fazla izlenme aldı. Boyu 1.60 cm’dir.