Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CNN Türk'te katıldığı bir programda soruları bilemeyince stüdyoyu terk eden 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'e destek verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CNN Türk'te katıldığı bir programda soruları bilemeyince stüdyoyu terk eden 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'e destek verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CNN Türk'te katıldığı bir programda soruları bilemeyince stüdyoyu terk eden 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'e destek verdi.

 

Kadının kadına yaptığı terbiyesizliktir! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Gencecik kızı rezil etmeye çalışmak bence birşey bilmemekten daha büyük utançtır!! Hem de kadının kadına yaptığı terbiyesizliktir! Bu da bir şiddettir." ifadelerini kullanan Bakan bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;