Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Peki Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Cevaplar haberimizde..

 

Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Peki Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? Cevaplar haberimizde..

 

 

Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programı neden yok? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının neden yayınlanmadığını yaptığı açıklama ile anlattı. Instagram sayfasından yayınladığı videosunda programın neden yayınlanmadığını "Herkese iyi akşamlar..Kısacık bir ara vermek durumda kaldık. Benimle bir ilgisi yok ama evde dinleniyorum. Beni merak eden arayan soran herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullanan ünlü sanatçı sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;