Ekonomize dergisinin düzenlediği yılın “En”leri ödül töreninde kısa zamanda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Sema Bayraktar’ın sahibi olduğu Semum Design aldı.

 

Ekonomize dergisinin düzenlediği yılın “En”leri ödül töreninde kısa zamanda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Sema Bayraktar’ın sahibi olduğu Semum Design aldı. Bu yıl 13. Kez düzenlenen ödül töreninde “ Yılın en başarılı mimari tasarım markası “ ödülüne Semum Design layık görüldü. Ödül töreninde ödülü şirket sahibi başarılı mimari tasarımcı Sema Bayraktar aldı.

 

4 yıl önce mum tasarımcılığıyla sektöre giren SEMUM DESİGN kurucusu Sema Bayraktar  kısa sürede yaptığı başarılı işlerle  dikkat çekiyor. Birçok ünlünün ve markanın iç mekan tasarımcılığını yapan Sema Bayraktar kısa süredeki bu başarısını İlk olarak işine  olan sevgisine ,kendine olan saygısına , müşteriyi  iyi tanımasına bağlıyor ve sonrasına da  “kader” diye ekliyor. Yakın zamanda Avrupa’da ve Dubai’de başlayacak olan 2 proje ile yurtdışına açılacaklarını söyleyen Sema Bayraktar hedefim bir dünya markası olmak diyor..