Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski futbolcu Serhat Akın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un şampiyonluğuyla ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski futbolcu Serhat Akın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un şampiyonluğuyla ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski futbolcu Serhat Akın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un şampiyonluğuyla ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. 

 

Şampiyon Fenerbahçe!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski futbolcu Serhat Akın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un şampiyonluğuyla ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Akın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Trabzonspor'un şampiyonluğu için "Şampiyon Fenerbahçe" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada olay oldu. 

 

İşte o paylaşım;