Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda sıkı diyet yapmadan zayıflamanın 7 bilimsel yöntemi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda sıkı diyet yapmadan zayıflamanın 7 bilimsel yöntemi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda sıkı diyet yapmadan zayıflamanın 7 bilimsel yöntemi hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

 

Hayatının bir döneminde diyet yapmış herkesin üzerinde birleştiği bir nokta var. Diyetler pek de işe yaramıyor. Bu görüş bilimsel olarak da destek görüyor. Araştırmalara göre her 10 diyetten 9'u başarısızlıkla sonuçlanıyor.

 

Bu başarısızlığın en büyük nedeni bizzat kendi bedenimizin bize karşı gelmesi. Kilolu insanlarda diyet devam ettikçe beden enerjiyi korumak istiyor ve bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor. Neyse ki hızlı diyetlerle sonuçsuz çabalara girmek yerine uzun vadede dikkat edeceğiniz şu hayat değişiklikleriyle kilo vermek mümkün.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.