TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz gün kazanılan ödül oyunu sonrası Buse Plan'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı Survivor tarihinde bir ilk olurken, gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz gün kazanılan ödül oyunu sonrası Buse Plan'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı Survivor tarihinde bir ilk olurken, gündem oldu. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle reytinglerde biraz düşüş yaşasa da halen konuşulmaya devam eden Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz gün kazanılan ödül oyunu sonrası Buse Plan'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı Survivor tarihinde bir ilk olurken, gündem oldu.  

 

 

Survivor tarihinde bir ilk!

 

Survivor 2023'te geçtiğimiz gün oynanan ödül oyununda Buse Plan'ın da içinde yer aldığı Kırmızı Takım sosyal medyada paylaşım yapma hakkı kazanırken bu aynı zamanda Survivor yarışma tarihinde de bir ilk olarak kayıtlara geçti. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Bir de benim gözümden #survivor2023 gününe uyanın. Çok daha fazlası var ama zaman yetmiyor. Sizi çok özledim, iyi ki varsın." ifadeleriyle adada yaşadığı bir günü anlatan Plan sosyal medyada gündem olurken, takipçilerinden "Oha bu gerçek mi?", "Çok özledim", "Gel artık" şeklinde yorumlar aldı. 

 

İşte o video;