TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star tüm hızıyla ve gerilimiyle devam ederken kırmızı takımda yer alan Merve Aydın dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu esnasında baygınlık geçirdi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star tüm hızıyla ve gerilimiyle devam ederken kırmızı takımda yer alan Merve Aydın dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu esnasında baygınlık geçirdi. 

 

Survivor All Star’da bu hafta erkek yarışmacılar arasında eleme olacak. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf mavi takım oldu. Hakan Hatipoğlu eleme potasına girdi. Fakat Survivor’da yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Hakan Hatipoğlu "Ya bu adada yanacağım ya da bu adayı ben yakacağım!" diyerek yaşadığı duruma tepki gösterdi. Oyun sırasında bench önünde olan kırmızı takım yarışmacısı Merve Aydın ise bayıldı. Yarışmacılar panik oldu. Survivor All Star’da haftanın ilk eleme adayının belirlenmesi sonrası gerginlik yaşandı. "Ne diyeyim, herkes çok şaşıracak" ifadesini kullanan Hakan Hatipoğlu'nun tavrı, Survivor izleyicilerini şaşırttı.

 

 

“BURADAKİ BAZI İNSANLAR İÇİN OYNAMAK İSTEMİYORUM”

 

Yarışmacı arkadaşlarına rest çeken Hatipoğlu, "Kadın haftası olsa çok istekli olurdum ama şu an buradaki bazı insanlar için oynamak istemiyorum açıkçası." dedi.

 

SURVIVOR’A DAMGA VURAN SÖZLER: "YA YANACAĞIM YA DA BU ADAYI YAKACAĞIM”

 

Hatipoğlu’nun "Ya bu adada yanacağım ya da bu adayı yakacağım! Başka bir çaresi yok." sözleri ise Survivor’a damga vurdu. Hakan Hatipoğlu dokunulmazlık oyunu başlamadan alanı terk etti.

 

 

MERVE AYDIN BAYGINLIK GEÇİRDİ

 

Kırmızı takım yarışmacısı Merve Aydın ise bench’in önünde baygınlık geçirdi. Yarışmacının yardımına Erman Hoca koştu. Yarışmacılar “Aç gözünü Merve, yanındayız” diyerek Merve’ye destek oldu. Merve, Erman Hoca'nın su dökmesinin ardından yavaşça kendine geldi. "Başım çatlayacak" diyen Aydın'a müdahalede bulunuldu. Sevilen yarışmacı bir süre sonra, oyuna devam etmek istediğini vurguladı.  Dokunulmazlık oyununda 2 takım arasında gerçekleşen kıyasıya mücadeleyi mavi takım kazandı.