Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de tırnaktır. Güzelliğe önem veren kadınlar tırnak bakımı için ne kullanmalı?  Evde yapabileceğiniz tırnak bakım tüyoları... Saçlarımıza nasıl bakmalıyız? Nelere dikkat etmeliyiz? Cevabı haberimizde...

 

1- Kırık tırnaklara uhu: Kırılan tırnağınızı yırtmak yerine üzerine güçlü bir yapıştırıcı sürün ve tekrar oje sürün.

2- Tırnak etleri için bakım yağları: Kayısı yağı tırnak etleriniz için çok güzel bir bakım sunar.

3- Diş macunu: Tırnaklarınızın rengi soluk mu? Bir diş macunu ve tırnak fırçası ile eski parlak rengini geri kazanabilirsiniz.

4- Hızlıca kurutun: Bir kaba buz gibi şu doldurun ve tırnaklarınızı dikkatlice içine batırın. Eğer hala ojeniz kurumadıysa tekrar batırın.

5- Saç bandı: French manikürünüzün üçü bozulduysa korkmayın tüm tırnaklarınızı silmek zorunda değilsiniz. Bir lastik toka yardımıyla french manikürün sınır çizgisi üzerinden tekrar ojenizi sürebilirsiniz.

6- Yara bandı ile tırnak sanatı: Tırnaklarınızı istediğiniz renge boyadıktan sonra yara bandının delikli kısmını üzerine yapıştırın ve başka bir renkle üzerinden geçin. İşte size puantiyeli tırnaklar.

7- Eski ojeler: Eskimiş ojelerinizi kaynar suyu dolu bir kapta bekletin eskisi kadar güzel olacaklar.

8- Mat bir görüntü için: Pudra şeklindeki göz farları ile ojenizi karıştırırsanız siz de mat bir oje elde edebilirsiniz.