BiTaksi, İBB Taksi gibi uygulamalarla beraber Türkiye'de taksi çağırma uygulaması olarak pazarda güçlü bir rakip olan Uber, kendisine uygulanan erişim engelinin mahkeme kararıyla bugün resmen kaldırıldığını açıklarken, Türkiye'de yeniden faaliyete geçtiğini açıkladı. 

 

BiTaksi, İBB Taksi gibi uygulamalarla beraber Türkiye'de taksi çağırma uygulaması olarak pazarda güçlü bir rakip olan Uber, kendisine uygulanan erişim engelinin mahkeme kararıyla bugün resmen kaldırıldığını açıklarken, Türkiye'de yeniden faaliyete geçtiğini açıkladı. Bir dönem taksicilerle, VIP taşımacılığı yapan servislerin birbirlerine girmesine neden olan taksi çağırma uygulaması Uber, kendisine uygulanan erişim engelinin mahkeme kararıyla bugün resmen kaldırıldığını açıklarken, Türkiye'de yeniden faaliyete geçtiğini açıkladı.

 

Twitter'da Uber'in resmi sayfasından yapılan açıklamada "Uber’e Türkiye’de uygulanan erişim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibariyle resmen kaldırıldı! Tüm İstanbullular’a tekrar merhaba!" ifadeleri kullanıldı. 

 

İşte o açıklama;