Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin üçüncü sezonu dün akşam yayınlanan bölüm ile başlarken Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) karakterinin sorgu odasında yaptığı 'Kadına Şiddet' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin üçüncü sezonu dün akşam yayınlanan bölüm ile başlarken Ilgaz karakterinin sorgu odasında yaptığı 'Kadına Şiddet' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin üçüncü sezonu dün akşam yayınlanan bölüm ile başlarken Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) karakterinin sorgu odasında yaptığı 'Kadına Şiddet' göndermesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

 

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisine 3. sezona hızlı bir giriş yaptı. Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel gibi oyuncuların dahil olmasıyla daha da güçlenen kadrosu ve güzel hikayesiyle yeni sezonda da Kanal D ekranlarında gösterilmeye başlanan Yargı dizisinde dün akşam yayınlanan üçüncü sezonun ilk bölüme Ilgaz karakterinin 'Kadına Şiddet' göndermesi gündem oldu. 

 

Sorgu odasında şüpheliyi sorgularken söylediği “Otel odasında kızı sıkıştırdın. Evet başlarda rızası vardı. “Boşanacağım. Evleneceğiz” vaatler havada uçuştu. Sana inanmıştı ama sonra yalanını yakaladı. Ayrıldınız. Ama sen vazgeçmedin. Fırsat buldukça sıkıştırdın. İstemedi, kızdın. Reddetti, sinirlendin. Gururun incindi. İnsan gibi kabullenmesini bilemedin. Otel odasında tartıştınız. Evet o vazolar atıldı. Bardaklar duvarlarda patladı ama hepsini sen yaptın. Sana saldırmak için değil, kendini korumak için o telefonla vurdu değil mi?” ifadelerini sahnede şüpheli "Ama savcım yapmayın kurban olayım" şeklinde yanıt verirken devamında Ilgaz Savcı'nın (Kaan Urgancıoğlu) söylediği sözler geceye damga vurdu: 

 

 

Tahrik indirimi, sebep gösterme, iyi hal indirimi böyle böyle yırttınız! Yeter!

 

"İstemedi. Tacizini herkese anlatmakla tehdit etti. Sen de camdan aşağı ittin! Değişen hiç birşey yok. Hep bel altı! Basit bir kaza değil. Kaza bile değil! Genç bir kız öldü. Ailesinden göz bebeğini çaldınız! Umudunu, o kızın geleceğini, hayallerini söndürdünüz. Yıllardır hunharca öldürülen onlarca kadın gibi! Yok o istedi, yok kuyruk salladı. Zaten öyleydi, böyleydi. Eteği kısaydı diye diye günahlarınızı yıkadınız! Tahrik indirimi, sebep gösterme, iyi hal indirimi böyle böyle yırttınız! Yeter!"